Σάββατο, Αυγούστου 31

Α.Σ.Κ.: Συγχαρητήρια στους επιτυγχόντες..... Έναρξη προετοιμασίας


Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά συγχαίρει τους επιτυχόντες παίκτες που έχουν περάσει από τα τμήματά του στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας και τους εύχεται ολόψυχα καλή τύχη στο νέο σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγουν στη ζωή τους. Παράλληλα περιμένει και ελπίζει να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με το άθλημα που αγάπησαν και όταν επιστρέψουν και πάλι στο νησί μας, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και πάλι.
Ο ΑΣΚ ανακοινώνει ότι η νέα αγωνιστική περίοδος για τη σεζόν 2013-2014, ξεκίνησε για το μεν παιδικό τμήμα στις 21 Αυγούστου, για τους παμπαίδες στις 2 Σεπτεμβρίου και για το ανδρικό μας τμήμα στις 3 Σεπτεμβρίου.
Το παιδικό αγωνιστικό τμήμα με προπονητή τον Μάκη Μαρκάτο, ξεκινάει τους αγώνες του στις 21 Σεπτεμβρίου και στόχος του είναι η βελτίωση των μικρών αθλητών και το πέρασμά τους στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος, ώστε να κερδίσουν εμπειρίες μέσα από τους πολλούς αγώνες που θα δώσουν.
Οι ελπιδοφόροι παμπαίδες, με προπονητή τον Πάνο Ματιάτο, θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους τον Δεκέμβριο.
Το ανδρικό τμήμα με προπονητή τον Λεωνίδα Παπαδάτο, ανάλογα με το ποια κατηγορία θα βρίσκεται φέτος (Β’ ή Α2 ΕΣΚΑΗ), θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα είτε τον Σεπτέμβριο, είτε τον Οκτώβριο. Αυτό θα το γνωρίζουμε στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν θα ανακοινωθούν από την ΕΣΚΑΗ οι ομάδες που θα λάβουν μέρος τη νέα σεζόν στις κατηγορίες.
Οι εγγραφές και προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, ξεκινούν από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από 16/9 στις ώρες 17.00 έως 18.30 στο κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».
Ο Σύλλογος μας καλεί και φέτος όλα τα παιδιά αγόρια και κορίτσια από 5 χρονών να αθληθούν στο πιο πετυχημένο άθλημα στην Ελλάδα, το μπάσκετ και να πάρουν χαρές μέσα από πολλούς αγώνες, εντός και εκτός του νησιού.
Ο ΑΣΚ πιστεύουμε πως είναι ο πιο οργανωμένος σύλλογος, παρέχοντας ταξίδια και άλλες εμπειρίες σε όλους τους αθλητές του, μόνο με 25 ευρώ το μήνα συνδρομή και χωρίς εγγραφή, με προπονητές – παιδαγωγούς, αναγνωρισμένους, με μεγάλη εμπειρία και ειδικότητα στο μπάσκετ.
Ο ΑΣΚ είναι υπερήφανος για τη μακροχρόνια πορεία του στο χώρο του μπάσκετ, τη σταθερότητα, συνέπεια και ποιότητα των αγωνιστικών τμημάτων και τμημάτων υποδομής, ανεξαρτήτου Εθνικής ή Περιφερειακής κατηγορίας (πάντα ανάλογα με τις δυνάμεις του), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές του, ώστε να υπάρχει εξασφαλισμένο μέλλον από δικά μας παιδιά για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Εξάλλου ο ρόλος μας μάσα στην κοινωνία, εκτός από θέαμα, είναι η προσέλκυση στον αθλητισμό νέων παιδιών.
Ευχόμαστε σε όλους τους συλλόγους που ασχολούνται με τον αθλητισμό στο νησί μας να έχουν μία καλή σεζόν και να υπηρετούν το άθλημά τους με έμφαση στα νέα παιδιά, ώστε πάντα να υπάρχει υγιές μέλλον για τον τόπο και τις ομάδες τους.
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου