Κυριακή, Αυγούστου 25

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο soccer Camp ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Χρ. Παπαναστασάτος (Φώτο)


Με τεράστια οργανωτική επιτυχία αλλά και πολλές συμμετοχές νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών, ολοκληρώθηκε το 1ο soccer camp που διοργάνωσε ο προπονητής UEFA Α' Χρήστος Παπαναστασάτος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Στο τουρνουά δίδαξαν κορυφαίοι προπονητές όπως είναι ο Βασίλης Βούζας ο OEFA PRO Θανάσης Κιούπκιολης UEFA Α' και ο "δικός" μας Χρήστος Παπαναστασάτος UEFA Α'.
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν διδάχθηκαν νέα πράγματα που είναι σίγουρο ότι θα φανούν πολύ χρήσιμα στην ποδοσφαιρική τους πορεία στο μέλλον.
Διδάχθηκαν στοιχεία κυρίως στο τεχνικό κομμάτι τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.
Προπονητές και αθλητές στο τέλος και μετά τις απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου, με το 2o soccer camp lessons, πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα του 1ου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον συντελεστή του 1ου soccer camp lessons κ. Χρήστο Παπαναστασάτο, έναν πολύ αξιόλογο και ανερχόμενο προπονητή, στον οποίο ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και αίσιο αποτέλεσμα στα όνειρα του για μια σπουδαία προπονητική καριέρα.
Συνεντεύξεις:
Βασίλης Βούζας
"Το πρώτο soccer camp lessons ολοκληρώθηκε με επιτυχία στοχεύοντας στην βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών συνδυάσαμε το εξειδικεύμενο ασκησιολόγιο με το σύγχρονο υλικό προπόνησης σε ένα ιδανικό περιβάλλον εκμάθησης.
Σαν υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συντελεστές του camp και συγκεκριμένα στον διοργανωτή και συνάδελφο Χρήστο Παπαναστασάτο για την άρτια οργάνωση καθώς και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος και βοήθησαν με το ταλέντο τους στην επιτυχή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού camp.
Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί και να αποτελέσει την αρχή ανάλογων διοργανώσεων και στο μέλλον".
Θανάσης Κιούπκιολης
kioup.PNG"Συμμετείχα στο πρώτο soccer camp ως προπονητής στο τμήμα υποδομών με βαρύτητα στο κομμάτι της τεχνικής και δώσαμε στα παιδιά να καταλάβουν την σημασία της στις μικρές ηλικίες.
Η οργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή και το πρόγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κ. Χρήστο Παπαναστασάτο σαν διοργανωτή αλλά και σαν προπονητή που με τις γνώσεις του βοήθησε πολύ και έκανε ένα πολύ καλό team μαζί με τον κ. Βασιλη (Βούζα) στο τμήμα με τους πιο μεγάλους αθλητές.
Ελπίζω η προσπάθεια να υλοποιηθεί και του χρόνου".
Χρήστος Παπαναστασάτος
"Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την διοργάνωση του camp.
Η συνεργασία μου με τους προπονητές ήταν άριστη, ενώ και η συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών, με την συνέπεια και την πειθαρχία που τους διέκρινε μας βοήθησαν πολύ ώστε να υλοποιηθούν οι προπονητικοί στόχοι του camp.
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους γονείς των παιδιών για την στήριξη παρά την οικονομική κρίση αλλά και τα ωράρια των προπονήσεων (διπλές προπονήσεις) ήταν όλοι εκεί δίπλα μας.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και στην ΚΕΔΗΚΕ που πρέπει να να επισημάνω ότι χωρίς την βοήθεια τους δε θα ήταν εύκολη η υλοποίηση και διεξαγωγή του camp.
Μελλοντικός μας στόχος η διεξαγωγή του soccer camp κάθε χρόνο με την συμμετοχή παιδιών από ολες τις ομάδες και περιοχές της Κεφαλονιάς ώστε το συγκεκριμένο camp να γίνει θεσμός".
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ CAMP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου