Σάββατο, Αυγούστου 31

Γυναίκες: Άνοιξε η αυλαία στο διεθνές τουρνουά στα Χανιά


Με τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με το σωματείο Α.Ο. Χανιά στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων άνοιξε η αυλαία του διεθνούς αναπτυξιακού τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών.  
Η Εθνική επικράτησε με σκορ 9-0, όμως σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις που προβάλουν το γυναικείο ποδόσφαιρο σημασία έχουν οι προσπάθειες που καταβάλουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτριες, αρκετές εκ των οποίων είναι νεαρής ηλικίας.
Τα τέρματα πέτυχαν οι Μήτκου (9΄, 38΄), Κόγγουλη (23΄), Ντζάνη (30΄), Παπαδοπούλου (42΄), Σιδηρά (56΄, 57΄), Μιχαλακίδη (74΄), Ζουμπουλάκη (83΄).
ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
 Πελετίδου (46' Αποστολάκη), Χατζηγιαννίδου (46' Γρηγορίου), Βλασιάδου, Δημητρίου, Ξέρα (46' Κακαμπούκη),Κυδωνάκη, Κόγγουλη (46' Μιχαλακίδη), Μήτκου, Παπαδοπούλου (46' Ζουμπουλάκη), Ντζάνη (46' Γιαννούτσου), Σιδηρά.
Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες του τουρνουά εντάσσονται στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων ενόψει της έναρξης της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αντίστοιχα της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2015. 
Πλέον, τη σκυτάλη παίρνει η Εθνική Νεανίδων που αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας στις 2/9 και ώρα 17:45 στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων. Οι δύο ομάδες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες στις 4/9 την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου