Παρασκευή, Αυγούστου 30

Τα τελευταία νέα των ομάδων του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής


ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες θα μείνει ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μηνίσκο και τους χιαστούς στην Αθήνα από τον χειρουργό, κ. Παπαγιαννόπουλο. Ο νεαρός Αρκάδας αμυντικός είχε τραυματιστεί στην φιλική αναμέτρηση του Παναρκαδικού στην Σπάρτη, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 απέναντι στην ΑΕ Σπάρτης (0-0). Ο Γιάννης Λαγός τραυματίστηκε σε μια φάση, όπου του γύρισε το γόνατο. Στην συνέχεια ο Λαγός έκανε αρθροσκόπηση στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα της επέμβασης, έδειξαν ότι ο νεαρός Αρκάδας αμυντικός έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και χιαστού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα 6-7 μηνών. (Πηγή: arcadiasports).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θετική ήταν η εικόνα της Καλαμάτας και στο φιλικό με την ΑΕ Σπάρτης, όπου επικράτησε με 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο και με την εμφάνιση της κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων της. Η ομάδα δείχνει κάποια θετικά στοιχεία στο ξεκίνημα που δημιουργούν αισιοδοξία, έστω και αν όλοι γνωρίζουν ότι είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις αλλά και ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη η "Μαύρη Θύελλα" στις επίσημες υποχρεώσεις της. Φυσικά παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες προσθήκες ακόμη στο ρόστερ. Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος - που σκόραρε και χθές - έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει. Ανοικτό παραμένει ακόμη το ενδεχόμενο απόκτησης του Σέρβου Στέφαν, ενώ το βάρος των προσπαθειών πέφτει πλέον στην ανεύρεση τερματοφύλακα.
Στο μεταξύ, το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα δεν θα δώσει κάποιο φιλικό ματς, αφού αναβλήθηκε το προγραμματισμένο τεστ με τον Παναργειακό. Το επόμενο φιλικό θα γίνει την Τετάρτη στον Πύργο με τον Πανηλειακό ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα προγραμματιστεί  νέο τεστ με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Από την άλλη, Τριανταφυλλάκης και Κωνσταντόπουλος ξεκίνησαν προπονήσεις και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην δράση. 
Ο Μπελεβέτης έχει το χέρι του στο γύψο μετά την πρόσφατο επέμβαση που υποβλήθηκε και θα αργήσει λίγο ακόμη ενώ τραυματίας είναι και ο Τσιρίλο που χτύπησε στο χθεσινό φιλικό με την Σπάρτη.(Πηγή: eleftheriaonline).
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Θα αποκτηθεί ο Γάλλος φορ Χανς όπως όλα δείχνουν. Στον Άρη Αιτωλικού έχουν κάνει ήδη ενέργειες για να τον κλείσουν. Στο φιλικό με τον Όμιλο Νεοχωρίου, ο Άρης Αιτωλικού επικράτησε 1-0 και έκανε το 5στα5 στα τεστ προετοιμασίας.(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ. ΜΠΑΚΕΛΑΣ)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ο Ατρόμητος Αχαΐας επικράτησε 3-0 τουΔαβουρλή Κ.΄92 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Τα γκολ της ομάδας του Θόδωρου Ανδριόπουλουπέτυχαν οι Πέτρου, Μαντάς, ενώ το τρίτο τέρμα ήταν αυτογκόλ. 
Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε τους: Μυλωνόπουλο, Σίδερη, Λαμπρόπουλο, Θ. Βέρρα, Χ. Βέρρα, Νικολόπουλο, Τρίγκα, Σαμπανέι, Ν. Γραμματικόπουλο, Γ. Γραμματικόπουλο, Βαβάτσικο.Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι, Τζουραμάνης, Μούζος, Αθανασίου, Λιβάνης, Μαντάς, Γκάτσης, Ντόμας. Δοκιμάστηκε και ο Κύπριος μέσος, Κυριάκος Πέτρου, αλλά απόφαση δεν λήφθηκε ακόμα από τον Θ. Ανδριόπουλο. Την Κυριακή ο Ατρόμητος Αχαΐας θα δώσει φιλικό ματς με την ΑΕ Μεσολογγίου (5.45 μ.μ.) και πάλι στο γήπεδο της Αγυιάς. (Πηγή: patragoal)  
ΑΧΑΪΚΗ: Σε μια ακόμα προσθήκη - την τελευταία όπως όλα δείχνουν - προχώρησε η Αχαϊκή, η οποία συμφώνησε σε όλα με τον Μάκη Πρίφτη και σήμερα θα ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Ο νεαρός που έχει περάσει και από το Ζαβλάνι, ανήκε πέρυσι στην Ζάκυνθο, όπου παρά τις καλές του εμφανίσεις, δεν κατάφερε να αγωνιστεί πολύ λόγω τραυματισμών. Στις προπονήσεις, αλλά και στο φιλικό με τονΠανιώνιο/Αχιλλέα άφησε εξαιρετικές περιπτώσεις και ο Γιάννης Ζερδεβάς έδωσε το «ΟΚ» για να αποκτηθεί. 
Οι άνθρωποι της Αχαϊκής ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη και το πάλευαν, όσο ο παίκτης δεν υπέγραφε πουθενά. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τη Γλυφάδα, όμως όταν έφτασε η ώρα να μιλήσουν για το οικονομικό, τα πράγματα άλλαξαν. Έτσι, ο νεαρός μέσος μίλησε χθες με τους ανθρώπους των Χανίων και καταλήγει εκεί. Η προετοιμασία της Αχαϊκής συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Το Σάββατο οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν στο γήπεδο «Ντα Λουζ» με τονΑΟ Πάτραι, στις 4 Σεπτεμβρίου με τον Εθνικό Μελιγαλά και στις 8/9 με το Μεσολόγγι εντός έδρας. (Πηγή: pelop)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Αμπαδιωτάκη, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, η Κόρινθος επικράτησε 5-1 του Κύψελου, σε φιλική αναμέτρηση. Η Κόρινθος εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο τεστ με τους Τράχωνες, δείχνοντας μεγαλύτερη φρεσκάδα. 
Είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, ενώ στην επανάληψη, άρεσαν οι πιτσιρικάδες, που έβγαλαν μεγάλη διάθεση. ΟΛούβρης άνοιξε το σκορ στο 10' και στο 32' ο Τσίτσης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Κωστή Αμπαδιωτάκη, όμως, στην εξέλιξη της φάσης και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κύψελος μείωσε με εξαιρετικό σουτ του Κονιδάρη. Στην επανάληψη, ο Μανώλης Αμπαδιωτάκης μέσα σε δέκα λεπτά (70'- 80') έκανε το χατ τρικ για να διαμορφώσει το τελικό 5-1. Στο μεταξύ, με την Κόρινθο αγωνίστηκε και ο Νίκος Χαρίτος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως περιμένει τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων και σε περίπτωση που δεν περάσει σε σχολή της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη "Μπάρτσα". (Πηγή: korinthiasports).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου