Δευτέρα, Αυγούστου 26

Τα τελευταία νέα των ομάδων του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής


ΚΑΛΑΜΑΤΑ
 Καλές εντυπώσεις άφησε σήμερα η "Μαύρη Θύελλα" στο Αργος όπου επικράτησε με 3-1 του τοπικού Παναργειακού. Απέναντι σε μια ομάδα που θα βρει στο δρόμο της στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, η Καλαμάτα κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα και έδειξε πιο έτοιμη και πιο δυνατή από τον αντίπαλο της.
Ειδικά στο πρώτο μέρος, οι Μεσσήνιοι είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν με 0-3 χάρη σε δύο γκολ του Κώστα Ηλιόπουλου και ένα του Καραχάλιου.
Στο διάστημα αυτό η Καλαμάτα είχε μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα και έδειξε ανώτερη από τον Παναργειακό.
Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες, ο ρυθμός έπεσε και τελικά ο Παναργειακός μείωσε σε 1-3 στο 87'.
Πολλοί διακριθέντες από την "Μαύρη Θύελλα" με τον Ηλιόπουλο να σκοράρει δύο φορές και τον Οντσβόνγκ να έχει συμμετοχή και στα τρία τέρματα.
Ο Σέρβος Στεφάν άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις και θα δοκιμαστεί για λίγες μέρες ακόμη, όπως και οι Καλαϊτζίδης και Γεωργακόπουλος.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κομπόσης, Νώτης, Φλώρος, Ταμπάκης, Μπόμπος, Λουμπαρδέας, Κορονίδης, Παπαιωάννου, Μακρίδης, Χατζησοφρωνίου, Κάπλατζης. Επαιξαν και οι Φίλης, Καλιαμούτος, Ισούφι, Μένιος, Καραγκούνης, Μπιτζής, Κουτσοδήμος, Μαυρομάτης, Καρούτης, Καλαλάς, Τριμπόνιας, Αγγελόπουλος, Νικολάου.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρης (63' Κωνσταντακόπουλος), Τσόπελας (64' Ζαχαρόπουλος), Αλιού (46' Σκαρλάτος), Καντούτσης, Αντ. Καλογερόπουλος, Ρήγας (58' Παύλοβιτς), Τσιμικλής (64' Καλαιτζίδης), Τσιρίλο (46' Γεωργακόπουλος), Καραχάλιος (53' Αθανασόπουλος), Ηλιόπουλος (46' Ι. Καλογερόπουλος), Οντσβόνγκ (64' Βασιλόπουλος).(Πηγή: eleftheriaonline)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
Μετά τον Εθνικό Μελιγαλά (2 φορές) και τους νέους του Αστέρα Τρίπολης, ο Μεσσηνιακός νίκησε σήμερα και τη φιλόδοξη Σπάρτη σε φιλικό ματς που έγινε στη Λακωνία. Οι "πράσινοι" επικράτησαν 2-1 χάρη σε τέρματα των Χελά (6') και Μέλο (82'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γκέρτσο στο 40΄.
ΣΠΑΡΤΗ: Γαρόζης (46' Χρανιώτης), Π. Σπυρόπουλος (52'  Ι. Σπυρόπουλος), Αδαμόπουλος (69' Πρασσάς), Μοσχογιάννης (85' Παντόπουλος), Μάρσης, Χοτζάι, Χαλίλι (52' Σπυρόπαλι), Τσούκλης, Γκέρτσος (69' Ηλιόπουλος), Αράπογλου (59' Μποροδήμος), Κοθρούλας (78' Κελεμένης).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης (46' Ζησιμάτος), Αργυρόπουλος (61' Μερκούρης), Δασκαλάκης (66' Μπιζίμης), Κουρεντζής (66' Κουρέας), Μπαστακός (46' Πετρόγιαννης), Μπεγέτης (69' Μανωλόπουλος), Νινιός (46' Κουλουράς, 71' Σταματελόπουλος)), Σπανός (59' Πουλάκος), Τσουλάκος (59' Κουκούτσης) Χελάς (46' Μέλο), Βιτάλι. (46' Περέιρα). (Πηγή: eleftheriaonline)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
 Θετικά και αρνητικά στοιχεία άφησε το δεύτερο φιλικό του Εθνικού Σαγεΐκων. Η ήττα με 6-2 από την Δόξα Νέας Μανωλάδας σαφώς δεν είναι ευχάριστη, αλλά ήταν απαραίτητη ώστε να αναδείξει τη δουλειά που χρειάζεται η ομάδα που δημιουργεί ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος. 
Οι «πολεμιστές» είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας δύο τέρματα με τον «φορμαρισμένο» Δημήτρη Τζίφα. Στο β΄ μέρος έγιναν αλλαγές στην ενδεκάδα από τον έμπειρο τεχνικό που δοκίμασε διάφορα σχήματα. Η κούραση από τις συνεχόμενες και δυνατές προπονήσεις είναι ένας άλλος παράγοντας, που έπαιξε το ρόλο του. Ωστόσο, μία ήττα σε φιλικό είναι χρήσιμη στον προπονητή και στους συνεργάτες του, ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί. Στο ματς με τους «μαυραετούς» αγωνίστηκε και ο Γιάννης Βουρλούμης, που δεν έπαιξε προληπτικά στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Πατρών.
Σκόρερ:(5’ Γούρμος (1-0), 10’Τζίφας (1-1), 17’ Τζίφας (1-2), 36’ Παναγόπουλος (2-2), 65’ Νικολόπουλος (3-2), 72’ Μπίζος (4-2), 77’ Κωστής (5-2), 89’ πεν. Μικελάτος (6-2).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Καλλιακμάνης, Νικολόπουλος, Πυρρής, Ιωάννου, Αυγερινός, Νικολακόπουλος Βουρλούμης, Τζίφας, Αθανασόπουλος, Μπούρδος, Κότσα. Αγωνίστηκαν και οι Αγγελάτος, Μπινιέρης, Σπαθής, Μικελάτος, Γκοτσούλιας, Κανελλόπουλος. (Πηγή: patragoal) 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
Εξαιρετικός ο Ατρόμητος Αχαΐας, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7' με τον Μιχελή και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τονΓκάτση στο 42'.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: (Φώτης Θανέλας), Τσακιλτζίδης, Κωνσταντινίδης (67′ Κατσίκιας), Πλάτανος (83′ Σιδηρόπουλος), Ευθυμίου (67′ Κολοβός), Παπαπαναγιώτου (83′ Μακρίδης), Τροϊρης (46′ Ριζογιάννης), Ρούσεφ (46′ Τουρνάς), Ουέλινγκτόν (67′ Μαρής), Σωτηρόπουλος (73′ Ξύδης), Μιχελής (50′ Κουσκουνάς), Κρολ (59′ Αλεξανδρόπουλος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: (Θεοδωρος Ανδριόπουλος), Τζουραμάνης, Λιβάνης, Φούφουλας, Σίδερης, Θωνιάτης, Ντόμας, Νικολόπουλος, Γκάτσης, Γραμματικόπουλος Ν., Βαβάτσικος, Μαντάς.
Στην επανάληψη έπαιξαν για τους Αχαιούς οι Γραμματικόπουλος Γ., Βέρρας Θ,, Βέρρας Χ., Λαμπρόπουλος, Αθανασίου, Μάζος, Λαθύρης, Μυλονόπουλος, Μπαρδάκης. (Πηγή: pelop)
ΑΧΑΪΚΗ
 Η Αχαϊκή επικράτησε 2-1 του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Κ. Αχαΐα. Σκόραραν οι, Αποσκίτης 61' και Μελέκος 85' για τους γηπεδούχους και ο Καρβούνης για τους φιλοξενούμενος στο 60'. Η Αχαϊκή έχασε πέναλτι στο 35' με τον Δημητρακόπουλο (άουτ).
Νικηφόρο ήταν και το πρώτο της φιλικό ματς που έδωσε χθες η Αχαϊκή στο γήπεδό της, επικρατώντας με 4-1 του Πανιωνίου/Αχιλλέα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ. Η ομάδα τουΓιάννη Ζερδεβά άφησε καλές εντυπώσεις, αν και ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Καζαντζής, Αγγελόπουλος, Πρίφτης (υπό δοκιμή), Νιάρος, ενώ είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Αντζουλάτος με εντυπωσιακό βολέ!
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
 Το βασικό κομμάτι της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας διεξάγεται από την Τετάρτη στο Καρπενήσι, με τον Πέτρο Δημητρίου να έχει μπροστά του την πρόκληση να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Η δουλειά που γίνεται στον Πανηλειακό είναι πολύ σκληρή και γίνεται κάτω από ιδανικές συνθήκες, σε ένα άρτιο αθλητικό κέντρο, εκ των κορυφαίων και φημισμένων της χώρας. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου, μαζί με τους συνεργάτες του, υλοποιεί το πρόγραμμα πάνω στο οποίο δουλεύει η ομάδα.
Το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα η ομάδα κάνει αρχικά τακτική με θεωρία στον πίνακα και στο βίντεο, και στη συνέχεια στο γήπεδο το πρόγραμμα περιλαμβάνει τακτική στην πράξη.
Τώρα όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, τα κύρια ονόματα που εξετάζει αυτή την στιγμή η ομάδα είναι ο Λόρενς Ντόε, κεντρικός αμυντικός (αλλά και αμυντικός χαφ), 27 ετών (3/9/1986), γεννημένος στη Λιβερία και πολιτογραφημένος στη Γουινέα και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, 22 ετών, αριστερός ακραίος επιθετικός και μεσοεπιθετικός. Πιο εφικτή φαίνεται να είναι η περίπτωση του Βασιλόγιαννη.
Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ώρες αναμενόταν η άφιξη και του Νουκ Μπονκ (είναι ο δανεικός μέσος από τον Πανθρακικό), ενώ αναμένεται επίσης, μέσα στο ίδιο διάστημα, και ο Σλοβένος επιθετικός, που θα αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, και θα δοθεί δανεικός στον Πανηλειακό. (Πηγή: patrisnews).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου