Παρασκευή, Αυγούστου 30

Βράβευση Κρίστιαν Τσάβες-Best Goal 2ης αγωνιστικής


Το βραβείο του Best Goal της 2ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Κρίστιαν Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του Eμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ. Δημήτρης Δημητρίου 
Μετά τη βράβευσή του, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που παραλαμβάνω το δεύτερο βραβείο, αλλά περισσότερο για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη που πετύχαμε. Θα κάνω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια να συνεχίσω μ' αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο.
Για το αν έχει χώρο στην ...τροπαιοθήκη του για άλλα βραβεία εφ όσον σε δυο ματς ήδη κέρδισε τρία ( δυο best goal αγωνιστικής και ένα MVP στον αγωνα με Απόλλωνα Σμύρνης):
Χώρος υπάρχει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα από το να παίρνω εγώ ένα βραβείο. 
Για τον αγώνα με την Καλλονή:
Είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα δούμε πως θα το οργανώσουμε το ματς για να κερδίσουμε. 
Για το γκολ που πέτυχε και τι σκέφτηκε σουτάροντας:
Το αντιλήφθηκα ότι ήταν ένα καλό σουτ, αλλά πιο πριν δεν σκέφτηκα κάτι. Είδα το γκολ και στα στιγμιότυπα και κατάλαβα πόσο όμορφο ήταν. 
Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Δημητρίου είπε:
Εύχομαι οι εμφανίσεις που κάνεις στον ΠΑΣ Γιάννινα να έχουν και συνέχεια και για το καλό της ομάδας και για το καλό της δικής σου καριέρας. Ο κόσμος το χαίρεται πολύ περισσότερο απ' ό,τι φαντάζεσαι, είμαστε μαζί σου για το καλό της ομάδας και ελπίζουμε στο τέλος να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις επιτυχίες τις δικές σου, αλλά και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου