Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17

22-22 Σεπτεμβρίου ο Σ.Ε.Δ.Υ. διοργανώνει στην Αθήνα το «FINA SCHOOL 2013»

Banner-200cm-x-100cm

Το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου ο Σ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με την ΚΟΕ και την Παγκόσμια Ομοσπονδία το διοργανώνει το «FINA SCHOOL 2013» .
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο GOLDEN AGE στα Ιλίσια.
Θα μετάσχουν και αρκετοί διεθνείς Έλληνες διαιτητές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Ε.Δ.Υ.:
«Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει σε συνεργασία με την Κ.Ο.Ε. και την FINA σχολείο για Διεθνείς Διαιτητές Υδατοσφαίρισης.
Το FINA SCHOOL θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 (ώρα έναρξης 09:00) έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 (ώρα λήξης περίπου 13:00), στο ξενοδοχείο GOLDEN AGE (Μιχαλακοπούλου 57), περιοχή Ιλίσια.
Στη FINA δηλώθηκαν να συμμετάσχουν οι παρακάτω Έλληνες Διεθνείς Διαιτητές: Αχλαδιώτης Σπύρος, Δαμιανάκης Ηλίας, Καρκαντελίδης Χαράλαμπος, Κατσαρός Ευθύμιος, Κατσώνης Ανδρέας, Κουρέτας Μιχάλης, Κουρτίδης Χρήστος, Κυράνης Κώστας, Κωνσταντινίδης Ανέστης, Μικεδάκης Στέλιος, Μοίραλης Ανδρέας, Μπιράκης Μιχάλης, Μπουδραμής Νίκος, Παϊρακταρίδης Μανώλης, Πολυχρονόπουλος Γιώργος, Ποσποτίκης Θεοφάνης, Σκαλοχωρίτης Μιχάλης, Σπανούδης Γρηγόρης, Σταυρίδης Γιώργος, Σταυρόπουλος Νίκος, Στεφανάκης Γιώργος και Χατζηαναστασίου Γιάννης.
Σαν ακροατές μπορούν να το παρακολουθήσουν τα μέλη του Σ.Ε.Δ.Υ., αλλά και προπονητές σωματείων Υδατοσφαίρισης, αρκεί όμως να το δηλώσουν στη Γραμματεία του Σ.Ε.Δ.Υ. μέχρι την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 στον κ. Ελευθέριο Γιαννέλλη.
Στα θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνονται και οι νέες αλλαγές των Κανονισμών Υδατοσφαίρισης που θα έχουν εφαρμογή από φέτος.
Το κόστος συμμετοχής των υπόχρεων διαιτητών ανέρχεται στα 50 ευρώ και  θα καταβληθεί από τον κάθε διαιτητή την πρώτη μέρα της διεξαγωγής της σχολής, στον συνάδελφο κ. Λευτέρη Γιαννέλλη, ο οποίος θα παρευρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου.
Όποιο μέλος του Συνδέσμου μας επιθυμεί διαμονή στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το κόστος διαμονής σε μονόκλινο είναι 85 €/ημέρα και σε δίκλινο 55 €/ημέρα με πλήρη διατροφή (full board) και θα βαρύνει το μέλος. Τέλος, όποιο μέλος μας  επιθυμεί την Παρασκευή ή το Σάββατο, στη διάρκεια της μεσημεριανής διακοπής, να γευματίσει στο ανωτέρω ξενοδοχείο, είτε a la cart,είτε με προεπιλεγμένο γεύμα 3 πιάτων με κόστος περίπου 13 €/ανά γεύμα και που σε κάθε περίπτωση θα βαρύνει τον ίδιο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Δ.Υ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου