Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20

Ξεκίνημα με πολλές υποσχέσεις στον Ηρακλή Πρόννων

Την πρώτη τους συγκέντρωση είχαν χθες στο γήπεδο των Τζανάτων διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Πρόννων.
Αφού δόθηκαν οι ανάλογες σε τέτοιες περιπτώσεις ευχές για καλή χρονιά, από τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας το λόγο πήρε ο προπονητής κ. Γεράσιμος Γιαννάκης παλιά δόξα του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας αλλά και γενικότερα της περιόδου τονίζοντας........ 
«Θέλω την ενεργή συμμέτοχη όλων σας αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Δεν πρέπει αυτή την στιγμή να μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός αλλά μια σοβαρή παρουσία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας και να δουλέψουμε στην προετοιμασία με σοβαρότητα…..». Στη συνέχεια η ομάδα μπήκε στο γήπεδο με τον Γ. Γιαννάκη να ρίχνει άγρια «γκάζια» με το καλημέρα.
Στην πρώτη της ομάδας του Ηρακλή παραβρέθηκαν περίπου είκοσι ποδοσφαιριστές ενώ απουσίαζαν και κάποιοι δικαιολογημένα λόγω εργασίας.
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης του προπόνησης ο Γ. Γιαννάκης μίλησε στο sportsthea. Ας δούμε τι μας είπε:
«Όπως είπα και στα παιδιά στην ομιλία μου, θέλω την ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας ώστε να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας, αλλά και των ίδιων των ποδοσφαιριστών.
Δεν μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός αφού την ομάδα αποτελούν νεαροί κυρίως ποδοσφαιριστές και πρέπει να τα προετοιμάσουμε κατάλληλα και όταν έρθει η ώρα θα γίνει και αυτό.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που στην διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι διψασμένοι για προσφορά. Αυτό μόνο καλά μπορεί να φέρει στο ποδόσφαιρο της περιοχής.
Σίγουρα η δουλειά που πρέπει να κάνουμε είναι πολύ δύσκολη, αλλά είμαι σίγουρος ότι μαζί με τον συνεργάτη μου Σταύρο Κρητικό, που θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και γενικότερα το νέο στήσιμο της ομάδας, αλλά και την βοήθεια του έμπειρου Λεωνίδα Βανδώρου που επέστρεψε στον Ηρακλή, θα τα καταφέρουμε μιας και υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου