Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13

Λ. Νιφοράτος-Θ. Ανδρεάκος δημιουργούν ομάδα για μεγάλα πράγματα


Ενώ πριν από λίγες ημέρες τα πράγματα δεν ήταν καθόλου αισόδοξα για τον Ν.Ο.Α., τις τελευταίες όμως τα πάντα άλλαξαν και η ομάδα που δόξασε το νησί μας θα δηλώσει και πάλι παρούσα στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Ο πρόεδρος της ομάδας Λούκας Νιφοράτος φαίνεται να το έχει πάρει προσωπικά και μαζί με τον Θοδωρή Ανδρεάκο, ο οποίος σε κάθε του κίνηση δείχνει πόσο σέβεται και αγαπάει αυτό το νησί, αυτή την ομάδα, τρέχουν από το πρωί ως το βράδυ προκειμένου να κλείσουν τα κενά που υπάρχουν στην σύνθεση της ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την επόμενη σεζόν.
Έτσι μέχρι στιγμής έχουν κλείσει οι Μεζίλης, Κατσιγιάννης, Λέντζος, Πέτρος Δουδέσης, Παπαδογιάννης και Ντότσικας, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται με τους Δανούρδη από τον ΝΟΠ και τον Μπελέρη από τον ΚΟΠΙ, ενώ για τη θέση του “ξένου” ακούγεται ο Σέρβος Μάρκο Μίσιτς, γνώριμος της ελληνικής υδατοσφαίρισης αφού την περίοδο 2010-2011 φορούσε το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιά.
Όμως το πιο “τρελό” που ακούγεται είναι η πρόταση η οποία έγινε στον Φώτη Μπλάνη για να ρίξει “άγκυρα"" στο Αργοστόλι.
 Ένα μικρό πρόβλημα είναι όπως μαθαίνουμε το οικονομικό και οι παράγοντες του Ν.Ο.Α. ψάχνουν τον άνθρωπο που θα προσφέρει τον αθλητή στην ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου.

Από ότι μάθαμε την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας στον Άγιο Κοσμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου