Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15

«Ο αθλητισμός στην Καρδάμαινα έχει μείνει γυμνός»... Μια πρωτότυπη διαμαρτυρία


Μη μας πείτε ότι δεν είναι πρωτότυπος αυτός ο τρόπος διαμαρτυρίας των ανθρώπων της ομάδας Α.Σ. Δόξα Καρδάμαινα από την Κω σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.giafkasports.gr στην αθέτηση μέχρι τώρα της υπόσχεσης  του Δημάρχου Κω, κ. Καϊσερλή να τοποθετήσει συνθετικό τάπητα στο γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα τους.
Κάτι από όλα αυτά θυμίζουν και την περίπτωση του δικού μας γηπέδου. Λέτε; Ας μην αποκλείει κανείς τίποτε γιατί οι Κεφαλονίτες είναι πιο ευρηματικοί και μπορεί να τρέχουμε και να μη φτάνουμε….
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ Κο ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ
Κε. Δήμαρχε,
Ας παραθέσουμε τα γεγονότα:
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012
Σε δική μου επίσκεψη στο γραφείο σας για το θέμα της τοποθέτησης συνθετικού τάπητα στο γήπεδο της Καρδάμαινας υποσχεθήκατε ότι θα επανεξετάσετε τη μελέτη ώστε το έργο να γίνει πραγματικότητα μέχρι την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η υπόσχεση έμεινε υπόσχεση.
«Ο αθλητισμός στην Καρδάμαινα έχει μείνει γυμνός»
ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Στα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της Καρδάμαινας τόσο εσείς προσωπικά όσο και οι κοι Μαραγκός και Ζερβός υποσχεθήκατε να έρθει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να εγκριθεί η τροποποίηση της μελέτης και να προχωρήσει σε υλοποίηση τo έργο. Η υπόσχεση έμεινε υπόσχεση.
ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Στην σύσσωμη παρουσία του Δ.Σ. της ομάδας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο εγερθήκατε αναφωνώντας δις «Σας είπα ότι θα το κάνω το γήπεδο. Δεν με πιστεύεται;» και αποχωρήσατε θυμωμένος από την αίθουσα. Αποφασίσαμε σαν ομάδα να σας δώσουμε πίστωση χρόνου, να κάνουμε υπομονή και να είμαστε καλοπροαίρετοι μαζί σας.
ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κο Νικηταρά και βλέποντας ότι πλησιάζει η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου δίχως να κινείται φύλλο, ζητήσαμε να γίνει τουλάχιστον η περίφραξη και ο καθαρισμός του γηπέδου ώστε να το χρησιμοποιήσουμε έστω ως ξερό μέχρι να γίνει η τοποθέτηση του τάπητα. Λάβαμε την υπόσχεση από τον αντιδήμαρχο πως θα κάνει ό,τι μπορεί. Ταυτόχρονα λάβαμε την άδεια από την Ε.Π.Σ.Δ. για χρήση του ξερού γηπέδου στους αγώνες του πρωταθλήματος. Η υπόσχεση του αντιδημάρχου ωστόσο έμεινε υπόσχεση.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Σε συνάντησή μου με τον πρόεδρο του Δ.Δ. Καρδάμαινας κο. Κουρζή και εν' όψη της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα περίοδο, ζητήσαμε να καθαριστεί τουλάχιστον το γήπεδο από τα αγκάθια, να βαφτούν τα αποδυτήρια που είναι σε άθλια κατάσταση και να επιδιορθωθεί ο σπασμένος σωλήνας της αποχέτευσης καθώς τα λύματα από την τουαλέτα αδειάζουν μέσα στο γήπεδο, ακριβώς έξω από τα αποδυτήρια.
Στο «προσκήνιο» τα γήπεδα Καρδάμαινας και Αντιμάχειας
2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά. Την πρώτη μέρα ξεκινήσαμε στα αγκάθια, την δεύτερη το γήπεδο καθαρίστηκε από τα αγκάθια και την ένατη επιδιορθώθηκε ο σωλήνας. Να είμαστε ευγνώμονες άραγε;
κε Δήμαρχε
Υπήρξαμε καλοπροαίρετοι και υπομονετικοί. Όχι μόνο με την νυν δημοτική αρχή αλλά και με τις προηγούμενες. 15 ολόκληρα χρόνια παλεύουμε να δώσουμε στα παιδιά της Καρδάμαινας ίσα δικαιώματα στην άθληση με τα παιδιά της Κω, του Ζηπαρίου, του Πυλιού, της Αντιμάχειας, της Κεφάλου και ακόμα της Νισύρου, Τήλου, Πάτμου, Καλύμνου και Λέρου. 15 ολόκληρα χρόνια προσπαθούμε να πείσουμε τους άρχοντες του τόπου ότι τα παιδιά μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ επειδή τυχαίνει να υστερούμε σαν χωριό σε εκλογικό σώμα. Χρόνια τώρα παραμονές εκλογών το έργο ξεκινάει και αμέσως μετά τις εκλογές παγώνει. Κε Δήμαρχε η ΔΟΞΑ δεν κάνει πολιτικά παιχνίδια και δεν είναι δεκανίκι κανενός. Η ΔΟΞΑ έχει σαν μοναδικό μέλημα την καθοδήγηση των παιδιών της στα μονοπάτια της άθλησης, της αρετής, του σεβασμού και της ομαδικότητας. Η ΔΟΞΑ, σε χαλεπούς και επικίνδυνους καιρούς, είναι υγιής διέξοδος για 70 και πλέον ποδοσφαιριστές.
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Οι υποσχέσεις και τα δελτία τύπου μας αφήνουν πια αδιάφορους. Πλέον κε Δήμαρχε δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας. Πλέον πιστεύουμε μόνο στα μάτια μας. Διοίκηση, παίχτες, γονείς και φίλαθλοι έχουμε όλοι αποφασίσει να αγωνιστούμε σθεναρά μέχρις ότου το όνειρο γίνει πραγματικότητα. Έχουμε αποφασίσει να έχουμε έναν πολύ θερμό χειμώνα. 
«Πολύ σύντομα το έργο θα δημοπρατηθεί»
ο Δήμαρχος Κω
Σε σας απομένει να επιλέξετε αν θα ζεσταθούμε στο ανακαινισμένο γήπεδο της Καρδάμαινας ή αν θα ζεσταθούμε όλοι μαζί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με τιμή για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο Πρόεδρος Κων/νος Καραναστάσης
Μετά την δημοσιότητα που πήρε η πρωτότυπη αυτή διαμαρτυρία ας δούμε τι λέει ο Δήμαρχος Κω:
«Έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα, έχει μπει στον προϋπολογισμό ενδιάμεσα τους έτους αυτού, ξέρουμε πια ότι μπορούμε, έχουμε τις δυνατότητες και το περίσσευμα χρημάτων για να γίνει και πολύ σύντομα το έργο θα δημοπρατηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου