Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17

Άλλη μια ομάδα ξεκίνησε με φιλοδοξίες την προετοιμασία της... Αυτή τη φορά στην Ιθάκη η Πρόοδος


Τέλος τα «ψέματα» και για τους ποδοσφαιριστές της Προόδου Ιθάκης αφού ήρθε η σειρά τους να μπουν και αυτοί στα «βάσανα».
Τη Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, στο Βαθύ της Ιθάκης, δήλωσαν παρόντες στο πρώτο τους φετινό ραντεβού με το Δ.Σ. και τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Διαμαντάτο, που τους περίμεναν, με τον τελευταίο μάλιστα ανυπόμονο να τους τρέξει.
Σε σύντομη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσης Στανίτας και ο Γ. αρχηγός της Προόδου κ. Δ. Γαλάτης. Αφού τους καλωσόρισαν τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, ενώ τους ζήτησαν να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο φέτος ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Στην συνέχεια ο προπονητής των «μελανόλευκων» της Ιθάκης έδωσε το πλάνο της ομάδας και τις ανάλογες οδηγίες για την προετοιμασία και τη νέα περίοδο ζητώντας τους παράλληλα, συνέπεια και πολύ δουλειά  στις καθημερινές προπονήσεις.
Στην συνέχεια στο γήπεδο πλέον, για ένα μισάωρο τους έτρεξε και μετά από κάποιες διατατικές ασκήσεις τους χώρισε για ένα μικρό δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στο Δημοτικό της Ιθάκης και αναμένεται να πέσει πολύ τρέξιμο.
Στην «πρώτη» υπήρξαν κάποιες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών που οφείλονται στο ότι εργάζονται σε εποχιακά επαγγέλματα κάτι που αναμένεται να λυθεί σύντομα και να είναι όλοι παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου