Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20

Όλα "0" στον Καραβόμυλο.... Σάμη - Φωκάτα 0-0


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και τις άμυνες των δυο ομάδων πολύ «σφικτές», σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο Σάμη και Φωκάτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, μιας και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 0-0.
Τα Φωκάτα ελαφρώς καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και Σάμη στο δεύτερο είχαν μια ελαφρά υπεροχή, αλλά φλύαρη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Τα Φωκάτα με καλά οργανωμένη άμυνα δεν επέτρεπαν στους επιθετικούς των γηπεδούχων, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις να απειλήσουν.
Φάσεις και γκολ
Στο 4’ ο Γ. Αμούργης θα μπει στην περιοχή από δεξιά, θα κάνει το πλασέ απέναντι στον Τσιαουσντέλιο, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο επόμενο λεπτό ο Κίριο εκτελεί απ’ ευθείας το φάουλ και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Καβαλιεράτου.
Ο Κανάκης στο 26’ θα μπει στην περιοχή από δεξιά και θα πιάσει ένα καλό σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ, από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Ο Κ. Νικολοβιένης στο 30’ θα κάνει την σέντρα από δεξιά, όμως η προβολή του Ι. Αμούργη θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ, από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Αυτές ήταν όλες και όλες οι καλές φάσεις του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε και κάπου φαινόταν ότι δύσκολα θα έρθει κάποιο γκολ, που θα έδινε βαθμούς και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια, παρά τις τρεις τέσσερις καλές φάσεις που είχαμε σε αυτό το διάστημα.
Στο 52’ ο Τσιαουσντέλιο θα αποκρούσει καταπληκτικά την μπάλα σε κόρνερ, στο τετατετ του με τον Θ. Νικολοβιένη.
Νέα ευκαιρία για την ομάδα του Β. Μιχαλάτου στο 53’ με τον τερματοφύλακα των Φωκάτων και πάλι να αποκρούει την κοντινή κεφαλιά του Βιτωράτου, μετά την σέντρα του Γ. Αμούργη.
Στο 79’ θα χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι, όταν στην παράλληλη σέντρα από δεξιά του Θ. Νικολοβιένη, ο Γ. Αμούργης θα πλασάρει και θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιαουσντέλιο.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν υπήρξε κάτι που μπορεί να καταγραφεί και το τελικό 0-0 μάλλον βρίσκει και τις δυο ομάδες ικανοποιημένες.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και τον φίλαθλο κ. Ν. Βουτσινά.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Καβαλιεράτος, Νικολοβιένης Θ., Μιχαλάτος Ε. (65’ Μιχαλίτσης), Καππάτος, Βιτωράτος, Μωραίτης Ν., Αμούργης Α., Νικολοβιένης Κ., Περιβολάρης, Μετάι, Αμούργης Γ. (46’ Παπαδημάτος)
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Τσιαουσντέλιο, Πολυδωράτος, Κίριο, Σουρβάνος (64’ Λιπιάτος), Mashli, Ντουκάι, Σαλαπάτας (78’ Γιαννάτος), Αραβαντινός, Κανάκης, Τοζάι, Αλεξάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου