Τρίτη, Φεβρουαρίου 14

Με τις Ευχές του Κεφαλληνιακού 2013 ο Γιάννης Αντετοκούμπο στο All Star Game του NBA


Θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που κλήθηκε να αγωνιστεί στο All Star Game.
Σε ηλικία 22 ετών θα γίνει ο νεότερος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, "σπάζοντας" το ρεκόρ του θρυλικού Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!
Συγκέντρωσε συνολικά 1.604.463 ψήφους τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς!
Το "Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE" γράφτηκε σχεδόν παντού και το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα έχει χρώμα Ελληνικό.
Ο Κεφαλληνιακός, μέσα σε 3μιση χρόνια από την (επαν)ίδρυσή του, σύμφωνα με τον κόσμο, είναι ένα από τα πιο σημαντικά σωματεία, που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στο νησί της Κεφαλονιάς, έχοντας κάνει άλματα προόδου σε αγωνιστικά επίπεδα και αξιοζήλευτη οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο.
Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις ευχές για τη Νέα χρονιά, ολόκληρη η οικογένεια του Κεφαλληνιακού θέλει να στείλει τις ευχές της στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή του στο προσεχές All Star Game του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, το ΝΒΑ, βγάζοντας φωτογραφία με το αυτόγραφο του, υπογεγραμμένο στη φανέλα του πρωταθλήματος που κατέκτησε η ανδρική ομάδα του Κ.Α.Ο. τη σεζόν 2015-16.
Καλή επιτυχία στον Γιάννη αλλά και σε όλα τα παιδιά που βάζοντας σωστές βάσεις, μπορούν να πετύχουν όλα όσα ονειρεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου