Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

Η προκύρηξη και το νέο λογότυπο του Βαλλιανείου αγώνα δια χειρός Αθηνάς Καρούσση


ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
Ο πολύ αναμενόμενος «7ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου, είναι προ των πυλών. Ημερομηνία διεξαγωγής του, η 26η Μαρτίου 2017. Πιστοί στις δεσμεύσεις ότι κάθε χρόνο θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι, περισσότεροι, αποτελεσματικότεροι, σας περιμένουμε και φέτος να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, προετοιμασμένοι, δυναμικοί, με βελτιωμένες επιδόσεις, διάθεση για τρέξιμο, περπάτημα, ψυχαγωγία.  
Μια  ελαφρά μετατροπή της διαδρομής μας μεταφέρει σε μία νέα προσωρινή αφετηρία-τερματισμό αυτή του υπαίθριου θεάτρου στο μπαστούνι Αργοστολίου, καθώς τα έργα που λαμβάνουν χώρα στην Κεντρική πλατεία δεν μας επιτρέπουν την χρήση τη.
Κατά τα άλλα τρέχουμε στην κλασσική διαδρομή του αγώνα, από την πλατεία, στον δρόμο με τους Φοίνικες, στο ορφανοτροφείο, προς Φανάρι, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αλλά στο ύψος του Βιολογικού, μπροστά από το εστιατόριο του Όσκαρ, με  επιτόπου ανατροπή επιστρέφουμε στην πλατεία από την ίδια ακριβώς πορεία Η διαδρομή είναι βατή, ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θέα, σε ένα ειδυλλιακό πάντρεμα πλούσιας βλάστησης και θαλάσσιου στοιχείου σε μία περιοχή τουριστική και προσφιλής σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Στο σημείο της αναστροφής θα υπάρχουν άτομα από τα οποία θα παραλαμβάνετε αποδεικτικό το ότι φτάσατε στο σημείο αυτό και το οποίο οφείλετε να κρατάτε έως τον τερματισμό σας προκειμένου να πιστοποιείται η ολοκλήρωση της διαδρομής.
Οι αγωνιστικές κατηγορίες παραμένουν όπως και τα προηγούμενα έτη  ενώ θα υπάρχουν και μικρότερες διαδρομές για τα παιδιά.
Συγκεκριμένα:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
50 Μ
-      ΝΗΠΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-      ΝΗΠΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
100 Μ
-      6&7 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-      6&7 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
100 + Μ
-      8-10 ΕΤΩΝ  ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-      8-10 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
-      11& 12 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-      11& 12 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 10ΚΜ
-      13-18  ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-      13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
-      19- 30 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
-      19-30 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-      31-40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-      31-40 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
-      41-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-      41-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
-      51-60 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-      51-60 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
-      61 +  ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-      61 +  ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
 Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο ενώ οι νικητές των κατηγοριών βραβεύονται ξεχωριστά.
Ο αγώνας μας υποστηρίζεται όπως πάντα από την ΚΕΔΗΚΕ, τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλληνίας το Βαλλιάνειο Κληροδότημα, αλλά τους χορηγούς μας. Όλοι οι φορείς και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνδράμουν στην προσπάθειά μας, θα δημοσιοποιούνται κατά περίπτωση σε επόμενες ανακοινώσεις μας, κατά τον αγώνα ή μετά το πέρας αυτού.
Για  όσους προέρχονται από εκτός Κεφαλονιάς προορισμούς ή το εξωτερικό, θα υπάρξουν παροχές μεταφοράς, διαμονής σίτισης. Για τα θέματα μεταφοράς αποστείλατε μαιλ στο vsamoli@yahoo.gr με τα ονόματα και τις ημερομηνίες αφίξεως και αναχώρησής σας μετά των οχημάτων σας,  ενώ για την διαμονή σας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του νησιού μας, με ημιδιατροφή επικοινωνήστε με το  6970992915.
Ο αγώνας όπως κάθε χρονιά πλαισιώνεται από μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις για το κοινό με πλούσιο θέαμα για όλους. Για τις παράλληλες εκδηλώσεις και τα άλλα αγωνιστικά γεγονότα θα υπάρξουν και άλλες προσεχείς αναρτήσεις.
Επισημαίνεται ότι η πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή βραβεύεται ειδικά, όπως και πέρυσι.
Θερμές ευχαριστήριες στην Αθηνά Καρούσση για το εξαιρετικό της λογότυπο.
Το λινκ εγγραφών:
https://docs.google.com/forms/d/1NjjP8_ae2aywT0gSp7JY-piJFP3Q0XsRVK7_pN0-jps/edit
ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεσθε να προσφέρετε ως εθελοντές, στα δρώμενα την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου