Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

Pregame Β' κατηγορίας:Συνεχίζεται το πρωτάθλημα με την 9η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 18-19/2/17



Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 18-19/2, το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και δυο μεγάλα ντέρμπι, το αποτέλεσμα των οποίων, είναι πολύ πιθανόν να δώσει ακόμη τις ομάδες της τελικής 4αδας ή ακόμη και της πρωτιάς.
Ο εκ των πρωτοπόρων της Β' κατηγορίας Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Η αυλαία του "μικρού" πρωταθλήματος θα ανοίξει το Σάββατο 8/2, όπου στις 3 το απόγευμα και στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της ημέρας στα Τζαννάτα, οι πρωτοπόρες ομάδες της περιοχής, Α.Ο. Πρόννων και Ηρακλής σε ένα σπουδαίο από βαθμολογικής άποψης, αλλά και γοήτρου παιχνίδι, θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει κατάφατσα με την πρωτιά.
Την άλλη μέρα, Κυριακή 19/2, στις 11 το πρωί στις Κεραμειές, τα Ομαλά φιλοξενούν τον ελλειπή Α.Ο. Ερύσου και φυσικά μοναδικός στόχος τους είναι η νίκη και το τρίποντο.
Μια νίκη που θα τα φέρει μισό βήμα από την τετράδα.
Τέλος η 9η και προτελευταία αγωνιστική, θα ολοκληρωθεί με το άλλο επίσης μεγάλο ντέρμπι, όπου στα Μακρυώτικα ο πέμπτος του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακός, φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει και τη συμμετοχή της μιας ή της άλλης ομάδας στην τελική 4αδα.
Πραγματική "μάχη" λοιπόν στα Μακρυώτικα, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους είναι το τελευταίο τους "χαρτί" και η νίκη είναι μονόδρομος. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μόνο με θαύμα θα συμμετάσχουν στα playoffs!
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  18-2-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής - Α.Ο. Πρόννοι
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Καραίσκος Απ.
Κομητόπουλος Π.
2.
Κυριακή  19-2-2017   ώρα:  11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά - Α.Ο. Έρυσσου
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Καραίσκος Απ. 
Μιχαλιτσιάνου Χ.
3.
Κυριακή   19-2-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων   
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Σούλα Ε.
Ρηγοπούλου Δ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 9ης, προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 18-19/2/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο   18-2-2017
Ένα τοπικό με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον……
Ένα «Χ» φτάνει και στους δυο να «ταξιδέψουν» στα playoffs
Με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το τοπικό ντέρμπι, ξεκινάει η 9η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, το Σάββατο το απόγευμα 3 μ.μ. στα Τζανάτα, ανάμεσα σε Πρόννους και Ηρακλή.
Ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δυο ομάδες να θέλουν να «κλειδώσουν» και τυπικά την παρουσία τους στα playoffs, αλλά και για την πρωτιά της κανονικής περιόδου που δίνει και το απόλυτο πλεονέκτημα στην ομάδα που θα την κατακτήσει.
Μια ισοπαλία φτάνει και στις δυο για τον πρώτο στόχο. Μια νίκη όμως κατά 99% δίνει και τον δεύτερο. Επομένως είναι σίγουρο ότι ο αγώνας θα είναι μια «μάχη» για τη νίκη, αλλά για το γόητρο και τη φανέλα.
Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν ένα μέτριο ξεκίνημα που κάποια στιγμή τους έφερε ακόμη και με την πλάτη στον τοίχο. Στη συνέχεια άρχισαν να συνέρχονται, να παίρνουν νίκες και να συγκεντρώνουν βαθμούς. Αποτέλεσμα να είναι μετά από 9 αγώνες στην κορυφή!
Όμως και ο αντίπαλος τους φέτος, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και μετά από πολλά χρόνια διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την επάνοδο του στην Α’ κατηγορία. Με μια συνεχή σταθερή πορεία, αθόρυβα έφτασε στην κορυφή, μισό βήμα από τα playoffs και θα παλέψει για την πρωτιά και το bonus που θα της δώσει.
Η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη μέχρι τώρα και σε 8 αγώνες έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.
Ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα έχει και αυτή του Σπ. Τζωρτζάτου.
Αναμένουμε ένα παιχνίδι δυνατό, με «μονομαχίες» στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα, μια γιορτή για το ποδόσφαιρο της περιοχής, ικανοποιώντας και τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει που αναμένεται να είναι αρκετός, όπως συμβαίνει άλλωστε σε τέτοια παιχνίδια.
Αποτέλεσμα Α’ γύρου:Οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.
    
Κυριακή   19-2-2017
Με νίκη κλείνουν θέση στην 4αδα τα Ομαλά 
Συνέχεια της αγωνιστικής την επόμενη ημέρα, Κυριακή πρωί, όπου στις 11 στις Κεραμειές τα Ομαλά φιλοξενούν την ουραγό Έρυσσο σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό από την πλευρά των γηπεδούχων.
Η ομάδα του Δ. Βαλεντή σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Μια νίκη που την φέρνει με το ενάμισι πόδι στην τελική 4αδα και στα playoffs.
Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται και δεν επιτρέπεται, να έρθει κάποιο στραβοπάτημα, γιατί εκτός από την έκπληξη, θα μιλάμε και για «αυτοκτονία», αφού τελευταία αγωνιστική θα δοκιμαστεί στα Τζαννάτα και τον Ηρακλή.
Η ομάδα της Ερύσσου σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των τιμωρημένων Παπαδημητράτου και Ν. Καββαδία, θα παραταχθεί και με άλλες σημαντικές απουσίες, πράγμα που κάνει δύσκολο το έργο της για τον πρώτο φετινό βαθμό, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του.
Όπως και να έχει, θα κατέβει στις Κεραμειές να διεκδικήσει ότι καλύτερο δικαιούται.
Η ομάδα του Αγίου μετά από 8 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με 3 νίκες 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και 12 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι ουραγοί, έχουν 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και 0 βαθμούς.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τα Ομαλά. Με την Έρυσσο χωρίς άγχος, σίγουρα θα δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι και θέλουμε να πιστεύουμε αρκετά τέρματα!
Αποτέλεσμα Α’ γύρου:Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0 στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, το οποίο ως γνωστόν χρησιμοποιούν φέτος σαν έδρα, οι φιλοξενούμενοι!
    
Super ντέρμπι στα Μακρυώτικα…. Όποιος χάσει τελειώνει
Το απόγευμα της ίδια μέρας, ολοκληρώνεται η προτελευταία αγωνιστική, όπου στις 3  στα Μακρυώτια και σε ένα μεγάλο παιχνίδι ο Πυλαριακός φιλοξενεί τον πολύ δυνατό Π.Α.Ο.  Κεφαλονιάς.
Ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού από το αποτέλεσμα του εξαρτάται η τύχη των δυο ομάδων, σε ότι έχει να κάνει με την συμμετοχή τους στην τελική 4αδα.
Σίγουρα, όποια ομάδα το καταφέρει, θα βρεθεί με το ενάμισι πόδι στα playoffs του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα τους στα Τζαννάτα και το 0-2 από τους Πρόννους, παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» και η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αλλιώς λένε αντίο στο όνειρο για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Όμως και οι φιλοξενούμενοι για να ελπίζουν δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ηττηθούν. Έστω και μια ισοπαλία, ίσως να τους αρκετή, αν την τελευταία αγωνιστική, πάρουν το τρίποντο στην έδρα τους, με αντίπαλο τους Πρόννους, προκειμένου να… θεωρήσουν το ένα από τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια της σειράς.
Θεωρούμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα, σε έναν αγωνιστικό χώρο που σίγουρα βολεύει τους γηπεδούχους και τις μάχες να είναι δυνατές στον αγωνιστικό χώρο, όσο και οι συγκινήσεις.
Η ομάδα του Κ. Κουγιανού, μέχρι τώρα και σε 8 αγώνες, έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες και συνολικά 11 βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται, εκτός 4αδας, αυτή την στιγμή και συγκεκριμένα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «πράσινοι» του Τ. Φωή με τα ίδια παιχνίδια, έχουν 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και συνολικά 12 βαθμούς. Βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα «συγκάτοικοι» των Ομαλών.
Αναμένουμε ένα «καυτό» παιχνίδι στα Μακρυώτικα, με τον ηττημένο μάλλον να χάνεται!
Αποτέλεσμα Α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν περάσει από τις Κεραμειές, επικρατώντας με σκορ 1-0.
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
8
4
3
1
19 - 09
15
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
8
4
3
1
13 - 09
15
3.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
8
3
3
2
18 - 08
12
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
8
3
3
2
12 - 11
12
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
8
3
2
3
10 - 11
11
6.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
8
0
0
8
03 - 27
00
    
Η επόμενη (10η) αγωνιστική 4-5/3/17
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου