Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Έβρεχε γκολ στις Κεραμειές..... Ομαλά-Έρυσσος 11-2 και 4αδα για την ομάδα του Αγίου

Εύκολο αποδείχθηκε το έργο των Ομαλών, απέναντι στην αποδεκατισμένη και ουραγό της Β’ κατηγορίας Έρυσσο, σήμερα το πρωί στις Κεραμειές, επικρατώντας τελικά άνετα με σκορ 11-2!!!!
Η ομάδα του Αγίου καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν συνάντησε δυσκολία να πάρει μια ακόμη νίκη και να φτάσει στην 2η θέση τον Ηρακλή Πρόννων, τον οποίο την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στα Τζαννάτα σε ένα πολύ ενδιαφέρον, όπως προβλέπεται παιχνίδι.
Είχε την απόλυτη κατοχή, ήλεγχε τον αγώνα και πίεζε δημιουργώντας αμέτρητα, επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Visha.
Πέτυχε έντεκα τέρματα, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά περισσότερα.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αποδεκατισμένοι από τις πολλές απουσίες δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη και το τελικό 11-2 τα λέει όλα!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5’ ο Αλεξανδράτος, ύστερα από ωραία ενέργεια και κατέβασμα της μπάλας με το στήθος, θα μπει περιοχή και με σουτ δεν αφήνει κανέναν περιθώριο αντίδρασης στον Visha, αφού η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-0 των γηπεδούχων.
Ο Βαλεντής στο 11’, ύστερα από ατομική ενέργεια από αριστερά, θα μπει περιοχή, αλλά σουτάρει ψηλά και άστοχα απέναντι στον τερματοφύλακα της Ερύσσου.
Ο Σπ. Αλεξανδράτος στο 12’, μετά το σουτ του Γεωργόπουλου και την εντυπωσιακή απόκρουση του Visha, θα κερδίσει το ριμπάουτ και εύκολα θα γράψει το 2-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Ο Visha  θα κάνει σπουδαία επέμβαση στο 16’, στο σουτ του Βαλεντή και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του.
Στην μοναδική, αλλά μεγάλη ευκαιρία τους οι φιλοξενούμενοι στο 20’ θα σταθούν άτυχοι, όταν στο κοντινό σουτ του Πατρίκιου Σ., ο Αυγουστάτος κάνει μεγάλη ενστικτώδη απόκρουση και με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
Νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Visha στο μακρινό σουτ του Γεωργόπουλου στο 30’.
Ο Σπ. Αλεξανδράτος στο 31’ με δυνατό συρτό σουτ, εκτός περιοχής θα πετύχει το 3-0 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ.
Ωραία συνεργασία Αλεξανδράτου – Βαλεντή λίγο έξω από την περιοχή στο 34’, ο τελευταίος θα βρει στην περιοχή τον Φ. Γεωργόπουλο το σουτ του οποίου δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Visha, αφού η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 4-0.
Μετά από 3’ το σκορ θα γίνει 5-0 με ένα μακρινό σουτ του Χρ. Τσακαρισιάνου και τον Visha να μην συγκρατεί την μπάλα που καταλήγει για ακόμη μια φορά στα δίχτυα του.
Ο Γαλιατσάτος στο 42’ με ένα μακρινό «γέμισμα» στην περιοχή θα αναγκάσει τον Visha σε σπουδαία απόκρουση στο αριστερό του «Γ», πετώντας δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.
Με τη λήξη του πρώτου 45λεπτου οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 6-0 με καρφωτή κεφαλιά του Σπ. Αλεξανδράτου, μετά το κόρνερ από δεξιά του Χρ. Τσακαρισιάνου και τον ποδοσφαιριστή των Ομαλών, παράλληλα να κάνει «καρέ» στο παιχνίδι.
Αυτό ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στην επανάληψη κάπου το 6-0, κάπου οι αλλαγές και η χαλάρωση των ποδοσφαιριστών του Δ. Βαλεντή, θα δώσει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πετύχουν δυο τέρματα και να μειώσουν προσωρινά στο 6-2.
Στη συνέχεια οι φάσεις από πλευράς γηπεδούχων θα είναι πολλές και κλασσικές, πετυχαίνοντας παράλληλα πέντε ακόμη τέρματα. Εμείς απλά θα αναφέρουμε τις πολύ σημαντικές και τα γκολ.
Στο 51’ ο Τζάκης προσπαθεί να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον τερματοφύλακα του, εκεί θα μπει «σφήνα» ο Τζωρτζάτος και με ψηλοκρεμαστό πλασέ στην έξοδο του Στ. Τσακαρισιάνου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 6-1.
Στο 55’ μάλιστα θα μειώσουν ακόμη περισσότερο και στο 6-2 με γυριστή κεφαλιά του Παπαλεξάτου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Διακάτου από αριστερά.
Ο Αλεξανδράτος στο 58’ θα είναι άστοχος στην κοντινή σε κεφαλιά, μετά το κόρνερ από αριστερά του Χρ. Τσακαρισιάνου.
Σειρά του Βαλεντή να αστοχήσει στο τετατετ του με τον Visha στο 60’ και τον τερματοφύλακα της Ερύσσου να σώνει.
Στο επόμενο όμως λεπτό, ο πρώτος σκόρερ της Β’ κατηγορίας θα πετύχει το γκολ που έψαχνε αρκετά και το 7-2 στο παιχνίδι, στην παράλληλη, συρτή, πάρε-βάλε πάσα, από δεξιά του Καραντινού-Νεόφυτου.
Νέα απόκρουση του Visha απέναντι στον Καραντινό-Νεόφυτο στο 61’ και σώνει και πάλι την ομάδα του από το 8-2.
Στο επόμενο λεπτό ο Χρ. Τσακαρισιάνος θα δει την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά το σουτ που πραγματοποιεί από τα όρια της περιοχής.
Στο 69’ όμως θα σταθεί πιο τυχερός, αφού αυτή την φορά το σουτ που θα επιχειρήσει, λίγο έξω από την περιοχή, θα καταλήξει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 8-2 της ομάδας του Αγίου.
Στο επόμενο λεπτό ο Βαλεντής με διπλή προσπάθεια και πλασέ στην κενή εστία (το πρώτο αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα της Ερύσσου) θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και το 9-2 της ομάδας του.
Ο Χρ. Τσακαρισιάνος στο 82’...... καταφέρνει να αστοχήσει στο πλασέ του, μέσα από την περιοχή και απέναντι στην κενή εστία.
Ο νεαρός Τζουραμάνης στο 83’, μέσα από την περιοχή και δεξιά, με ένα πολύ έξυπνο τεχνικό σουτ θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Visha και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 10-2.
Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα, με τον Χρ. Τσακαρισιάνο και Φ. Γεωργόπουλο, να αλλάζουν μπάλα σαν σε προπόνηση και τον τελευταίο να πιάνει το δυνατό σουτ, εκτός περιοχής και να πετυχαίνει το τελικό 11-2!!
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Απ. Καραίσκο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Δ. Βαλεντής), Αυγουστάτος (46’ Τσακαρισιάνος Στ.), Γαλιατσάτος (74’ Σέρρας Π.), Νεόφυτος Λ. (46’ Νεόφυτος Χ.), Κωτάτης, Αλεξανδράτος, Τζουραμάνης, Γεωργόπουλος, Τσακαρισιάνος Χρ., Βαλεντής, Τζάκης, Καραντινός-Νεόφυτος.
Έρυσσος:(Α. Σιμάτος), Visha, Μολφέτας, Διακάτος (67’ Βαλσαμής), Ταβάνι, Γιαννάτος, Πατρίκιος Σ., Τζωρτζάτος, Stefani, Αρώνης, Παπαλεξάτος, Καραβέλας (85’ Πατρίκιος Ν).
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου