Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13

Σε μια όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του ο Kεφαλληνιακός


Σε μία λιτή εκδήλωση και μέσα σε οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεφαλληνιακού Α.Ο. 2013.
Η αίθουσα του γυμναστηρίου ήταν γεμάτη από γονείς και φίλους των παιδιών, τα τμήματα του Κεφαλληνιακού με τους προπονητές τους, καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ..
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ν. Ανουσάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ι. Κουρούκλης, οι οποίοι στο video που θα ακολουθήσει έκαναν και δηλώσεις στην κάμερα του Sportsthea.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Κεφαλληνιακού 2013 κ. Αντώνης Κουταβάς, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες στον Σύλλογο του, ενώ στη συνέχεια έκανε και ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, που ήταν απόλυτα επιτυχημένος, μιας βρήκε τον Κεφαλληνιακό πρωταθλητή Γ2 κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η.! Έκλεισε δε με την ευχή και αυτή την χρονιά να είναι τυχερή και ο Κεφαλληνιακός να κερδίσει και πάλι τον τίτλο στην Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. και ταυτόχρονα την άνοδο του στην μεγαλύτερη κατηγορία!
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, αφού πρώτα την ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Φ. Γαβριελάτος με τον Διάκονο Κωνσταντίνο, από τον πρόεδρο κ. Αντ. Κουταβά.
Αμέσως μετά μοιράστηκαν τα κομμάτια και τρεις τυχεροί, στων οποίων τα κομμάτια υπήρχαν τα φλουριά, κέρδισαν τα δώρα, που ήταν από μια μπάλα μπάσκετ, προσφορά του Κεφαλληνιακού!
Η όμορφη αυτή εκδήλωση έκλεισε με την φωτογράφιση όλων των τμημάτων με  μια κορνίζα, όπου υπήρχε υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Ατεντοκούμπο η φωτογραφία του, η οποία θα σταλεί στον Έλληνα NBAir με τις ευχές για καλή επιτυχία στο Αμερικάνικο All Star Game, αλλά και γενικότερα στην καριέρα του.
Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχόμαστε στον Κεφαλληνιακό 2013 το 2017 να είναι ακόμη μια χρονιά με πολλές επιτυχίες, αλλά  και υγεία στους αθλητές του.
Αργότερα μεγάλο φωτορεπορτάζ και Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου