Κυριακή, Φεβρουαρίου 26

Κέφι, χορός και η διασκέδαση στο "κόκκινο" στον Αποκριάτικο χορό των Φωκάτων

Σε μια κατάμεστη από φίλους, όπως κάθε φορά αίθουσα, στο κέντρο διασκέδασης «Στατέρι», ο Α.Ο. Φωκάτων πραγματοποίησε τον ετήσιο Αποκριάτικο χορό του.
Όλα ήταν έτσι, ώστε οι καλεσμένοι να νοιώσουν ευχάριστα, να χαρούν την ημέρα και να χορέψουν.
Οι νοικοκυρές του Συλλόγου όπως πάντα, βάζοντας τα δυνατά τους, ετοίμασαν τα πεντανόστιμα σπιτικά φαγητά της βραδιάς, παίρνοντας από όλους τα εύσημα. Πραγματικά χωρίς αυτές, σίγουρα η επιτυχία δεν θα ήταν τόσο μεγάλη.
Η διασκέδαση, ο χορός και το κέφι έπιασαν «κόκκινο» με τον ακούραστο πρόεδρο του Συλλόγου, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη Διοίκησης και φίλων της ομάδας, να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φανούν αντάξιοι της στήριξης του κόσμου. Και όπως εύκολα καταλαβαίνεται τα κατάφεραν με το παραπάνω. Άλλωστε σε κάθε εκδήλωση των Φωκάτων η επιτυχία είναι δεδομένη εκ των προτέρων.
Το παιδικό τμήμα του χορευτικού συγκροτήματος των Φωκάτων έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση με το θέαμα που παρουσίασε και καταχειροκροτήθηκε, όπως και η δασκάλες του Μαρία Αυγουστάτου και Ρούλα Βώρου.
Όπως πάντα το ζεϊμπέκικο του προέδρου ξεσήκωσε τον κόσμο και το αυθόρμητο χειροκρότημα του τα είπε όλα!
Ωστόσο φέτος πραγματοποιήθηκε, μόνο μια βράβευση και ήταν στον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Σαλαπάτα για το ήθος του. Μια βράβευση που πραγματικά δόθηκε εκεί που έπρεπε, αφού ο Φίλιππος διακρίνεται για το ήθος του, όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, κάτι που επιβραβεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο σήμερα το βράδυ. Όταν παράλαβε την αναμνηστική πλακέτα όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο «Στατέρι» χειροκρότησε τον ποδοσφαιριστή των Φωκάτων.
Να αναφέρουμε ότι υπήρχε και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με πολλά πλούσια δώρα που παραδόθηκαν στους τυχερούς.
Τίμησαν με την παρουσία τους, την Αποκριάτικη εκδήλωση των Φωκάτων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Π.Σ. κ. Νίκος Βαλλιανάτος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, οι Δ.Σ. κ.κ. Νίκος Σκλάβος και Διονύσης Αραβαντινός, η πρώην Δήμαρχος Παλλικής κ. Νόπη Αλεξανδροπούλου, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Λακήθρας κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής και η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κ. Ευρώπη Μοσχονά.
Συγχαρητήρια στο Σύλλογο της Λακήθρας και ιδιαίτερα στον δραστήριο πρόεδρο του Ν. Φωκά.

Και του Χρόνου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου