Σάββατο, Φεβρουαρίου 18

Με ένα ξέσπασμα στο τέλος του 3ου και στο 4ο 10λεπτο…… «καθάρισε» και τον Αχαιό 57-38 ο Κ.Α.Ο.


Νίκη 57-38 για τον Κεφαλληνιακό 2013, αφού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ1 Ε.Α.Κ.Α.Η., ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αχαιού, σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».
Η ομάδα του Γ. Αντωνάτου, σαφώς καλύτερη και με ένα ξέσπασμα στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου και σε όλο το 4ο,  θα προσθέσει ένα ακόμη «ροζ» Φ.Α. στη φετινή της συλλογή και συνεχίζει κορυφή.
Μάλιστα ο κόουτς είχε την ευκαιρία, από το σημείο αυτό και μετά, να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ιδιαίτερα στους πιο νεαρούς.
Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας σε ισάριθμα παιχνίδια, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Πλέον συνεχίζει αήττητος και περιμένει το βράδυ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής το αποτέλεσμα μεταξύ Αστεριών Αχαΐας και Διαγόρα Βραχνέικων για να δει αν θα έχει συγκάτοικο ή θα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.
Επόμενος αγώνας στις 5/3 με την ΗΡΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ στην Πάτρα.
Τελικό σκορ: 57-38
Δεκάλεπτα: 10-6, 15-13, 14-5, 18-14.
Διαιτητές: 1ος Λαμπίρης, 2ος Γιαννακόπουλος
Κ.Α.Ο. 2013 (Αντωνάτος Γ.), Κουταβάς Δ., Κρητικός Ε. 2, Αγγούριας Π. 4, Χατζηχρήστος Γ. 8, Μανέντης Π. 4,  Βασιλάκης Ι. 4, Μουρελάτος Θ. 11 (3), Βαγγελάτος Δ. 7, Δαμκαλής Α. 7, Κουγιανός Μ. 8 (2), Βανδώρος Α. 2.
Αχαιός Γ.Π.Σ. ( Τζάκης Γ. ), Περιβολάς Σ. 4, Γκίκας Γ. Δελλαπόρτας Ν. 9, Φώτος Α., Πάσχος Ε. 9 (2), Βολάνης Α. 6, Κελεπούρης Δ. 6, Κονιδάρης Ν..
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το παραπάνω παιχνίδι



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου