Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20

"Χρυσό" 1-1 για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στα Μακρυώτικα


Ένα πραγματικό ντέρμπι - ματς για γερά νεύρα και αγωνία, πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο στα Μακρυωτικα.
Πυλαριακός – ΠΑΟ Κεφαλονιάς αναμετρήθηκαν με στόχο την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.
Οι φιλοξενούμενοι που έπρεπε οπωσδήποτε να αποφύγουν την ήττα μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και πριν συμπληρωθεί το 10’ και συγκεκριμένα στο 7’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ, όπου οι αμυντικοί έδιωξαν προς τα πλάγια και ο Γ. Κουγιανός με μια σέντρα-σουτ θα δώσει πορεία στη μπάλα με κατεύθυνση τα δίχτυα και το 1-0 της ομάδας του.
Η ομάδα του Τάκη Φωή συνέχιζε να παίζει μουδιασμένα και μετά από αυτόν τον αιφνιδιασμό προσπάθησε με μακρινές μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση να πετύχει κάποιο τέρμα δίχως όμως αποτέλεσμα.
Σταδιακά το παιχνίδι ισορρόπησε και με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου έγινε μία φάση για κάθε ομάδα. Προηγήθηκε αυτή των φιλοξενούμενων όπου με μια κάθετη μπαλιά ο Σπαθής και από πλάγια θέση σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δ. Κουγιανός απέκρουσε.
Στη συνέχεια ο Κοσμάτος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Κατερέλο και τον τελευταίο να απομακρύνει.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν στην πρώτη τους αλλαγή που θα είναι αναγκαστική. Στη θέση του τραυματία Γασπαρινάτου θα μπει ο Παγουλάτος ενώ πριν προλάβουν να παιχτούν τρία λεπτά ακολούθησε και δεύτερη, πάλι αναγκαστική. Ο Καλογηράτος αντικατέστησε τον Μαρινάκη. Αλλαγή αναγκαστική μεν αλλά αποδείχθηκε και σημαντική στην εξέλιξη του ματς.
Μετά από 10 λεπτά ο Καλογηράτος μετά από εκτέλεση κόρνερ με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ στο «Γ» της εστίας του Δ. Κουγιανού.
Μετά από το γκολ αυτό, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν αρκετά στην προσπάθεια τους να φύγουν με το διπλό που θα τους εξασφάλιζε την είσοδο στην τετράδα. Ακολούθησε εκτέλεση κόρνερ και απ ’ευθείας σουτ του Καλογηράτου, όπου η μπάλα σταμάτησε πάνω στη γραμμή σε κεφάλι του αμυντικού!
Στη συνεχεία σε εκτέλεση φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής από τον Lulaj, η μπάλα πρώτα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στην επιστροφή της, ο Περαματζής με κεφαλιά την έστειλε λίγο πάνω από την εστία.
Στο 80’ μετά από δυο συνεχόμενα κόρνερ στην περιοχή των φιλοξενούμενων από το ύψος του πέναλτι ο Κοσμάτος έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον Κατερέλο να διώχνει με γροθιές.
Στο 85’ ο Σπαθής θα κάνει το φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοσμάτος και την μπάλα να περνάει πάνω από το τείχος με κατεύθυνση το «Γ» της εστίας, όμως εκεί με μια εντυπωσιακή εκτίναξη ο Κατερέλος θα σώσει την ομάδα του χαρίζοντας της, την μισή 4αδα!
Στο 88’ ο Περαματζής, μετά από βαθιά μπαλιά πέρασε τον τελευταίο αμυντικό αλλά από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
Μια ακόμη ευκαιρία στο 93’ για την ομάδα του Τ. Φωή να κλέψει το διπλό με τον Κοσμάτο να βρίσκεται πλάγια της μικρής περιοχής των γηπεδούχων, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Δ. Κουγιανός.
Έτσι μετά από αυτό το 1-1 πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική για να μάθουμε ποια ομάδα, από τις δυο θα είναι αυτή που θα κερδίσει το τελευταίο «εισιτήριο».
Ο Π.Α.Ο. θέλει μόνο νίκη για να περάσει αυτός, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και νίκη, που είναι πιθανή του Πυλαριακού επί της Ερύσσου μένει εκτός.
Πυλαριακός ή Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς;
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Σούλα και την κ. Δ. Ρηγοπούλου.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Κουγιανός Δ., Γασπαρής, Σταμούλης Ν., Γιαννάτος, Σολδάτος (Σκιαδαρέσης), Χρυσανθακόπουλος, Ποταμιάνος, Κουγιανός Γ. (Σπαθής), Rexha A. (Φάντης), Γρηγοράτος, Κοσμάτος.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Σπαθής, Γασπαρινάτος (Παγουλάτος), Μπάμπης Γ., Μαρινάκης (Καλογηράτος), Κράλης, Περαματζής, Βοροκλινιώτης, Κοσμάς, Μπάμπης Σ., Λουλάι.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου