Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. ''Ο μεγάλος τελικός του Ladder στο Tennis Club Argostoli''

 
Masters 2017
Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στις 6:30 το απόγευμα, θα γίνει στο γήπεδο του Tennis Club Argostoli στη Λάσση ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος τένις.
Ο τελευταίος αγώνας για την ανάδειξη του νικητή, μιας σειράς αγώνων που ξεκίνησαν από αρχές Οκτωβρίου έως σήμερα. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με το σύστημα Ladder με βαθμολογία, από 9 Οκτωβρίου έως 8 Φεβρουαρίου. Ένα on-line σύστημα βαθμολογίας μέσα από το site του Club το: tennisinkefalonia.com
Με τρεις έως πέντε αγώνες καθημερινά, αυτό το διάστημα διαμορφώθηκε μια κατάταξη που μας οδήγησε από 10 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα στα Masters.
Οι οκτώ πρώτοι της κατάταξης του Ladder αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε δύο ομίλους, οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο πέρασαν στα ημιτελικά των Masters και με την ολοκλήρωση των ημιτελικών οι Κωστής Αντωνάτος και Σπύρος Μαγουλάς θα αγωνιστούν στον τελικό για το βαρύτιμο τρόπαιο του Ladder.
Παράλληλα με το Masters οι αθλητές της κατάταξης από 9η θέση έως 16η θέση έπαιξαν σε αγώνες knock-out με τους Νικολάου και Αλυσανδράτο να είναι στο τελικό του knock-out όπου ο Διονύσης Αλυσανδράτος κατέκτησε το κύπελλο.
Να αναφέρουμε ότι έγιναν 350 αγώνες!!! από 48 αθλητές, πολλές φορές με άσχημες καιρικές συνθήκες, αλλά χάρη στο υλικό του γηπέδου ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα αυτός ο μεγάλος αριθμός αγώνων στην καρδιά του χειμώνα. Καθημερινά στο Club της Λάσσης παρακολούθησαν τα παιχνίδια αρκετοί φίλοι του τένις σε όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα όπως αρμόζει στο άθλημα του Τένις.
Το Tennis Club Argostoli έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει: όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν σε αυτό το μαραθώνιο πρωτάθλημα τένις, τους φίλους του τένις που καθημερινά βρέθηκαν στην εξέδρα του Club και τέλος τους χορηγούς μας που μας στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Στον τελικό της Παρασκευής περιμένουμε όλους τους φίλους του τένις, για να δούμε έναv αξιόλογο αγώνα αντάξιο των δυο ονομάτων, να κάνουμε τις απονομές σε όλα τα ταμπλό και να γιορτάσουμε τη λήξη του Ladder με DJ Party!!!
Tennis Club Argostoli.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου