Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20

Δ.Τ. Ν.Ο. Α ργοστολίου


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου κάνει γνωστό ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  στις εγκαταστάσεις μας  μπροστά σε πλήθος φίλων, γονέων, αθλητών – τριών, προπονητών  και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων σας ενημερώνουμε ότι η πρόσκληση του συλλόγου μας  αποστάλθηκε  σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και  ήταν ανοικτή προς όλους.
Ως αρχή μας είναι, η  εκδήλωση της Βασιλόπιτας να αφορά μόνο της κοπή και το έθιμο για τα παιδιά, χωρίς καμία άλλους είδους εκδήλωση.
Παρ’ όλο που το κολυμβητήριο είναι κλειστό και ο μεγαλύτερος αριθμός αθλητών  στην κολύμβηση έχουν απομακρυνθεί, οι αθλητές – τριες που προσήλθαν ήταν αρκετοί.
Ευχαριστούμε τους προπονητές μας κα Μωραϊτου Αλεξία και κ. Τσιομπανίδη Γιώργο  για την παρουσία τους, τους αθλητές,  τις αθλήτριες μας  και τους γονείς τους  που παρευρέθησαν, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον κ. Ανουσάκη Νίκο ως πρώην μέλος του Δ.Σ. και Δημοτικό Σύμβουλο αλλά και τα Μ.Μ.Ε. που ήταν παρόντα.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας :
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΟΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΣ MARKET, EXPRESS MARKET, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΤΙΝΑ, VODAFONE, ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΦΩΚΑΣ, οι οποίοι πρόσφεραν στον Όμιλό μας  ότι ήταν απαραίτητο για την μικρή μας γιορτή και όλους όσους βοήθησαν  σε αυτήν την εκδήλωση.
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου