Κυριακή, Ιανουαρίου 6

Δύσκολη η κατάσταση για την Εικοσιμία….. Νέα εντός έδρας ήττα από τον Αμβρυσσέα


Γρουσούζικη αποδείχθηκε και η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 8ο όμιλο για την Εικοσιμία, αφού δέχθηκε ακόμη μια ήττα, την 12η σε 13 παιχνίδια και συνεχίζει χωρίς νίκη και επιτυχία κάποιου τέρματος σε αυτή την δυσάρεστη ιστορική συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική.
Τα «τραύματα» συνεχίζονται για την εκπρόσωπο μας, αφού αυτή την φορά δέχθηκε άλλο ένα με την εντός έδρας ήττα από τον Αβρυσσέα Διστόμου με το βαρύ 0-5!
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο και τους φιλοξενούμενους σαφώς καλύτερους, έχοντας την υπεροχή, να πετυχαίνουν μια εύκολη όσο και σημαντική νίκη με πέντε γκολ, ενώ χάθηκαν ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα, αλλά ο Σέσα, που αντικατέστησε τον τραυματία Σπ. Κουστουμπάρδη, ήταν σε πολύ καλή ημέρα και με καλές αποκρούσεις.
Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Α. Δρακόπουλου ανάσανε βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια.
Αντίθετα για αυτήν του Μιχ. Αθηναίου το «μαρτύριο» συνεχίζεται!
Στο γήπεδο παραβρέθηκαν καμιά εικοσαριά ηρωικοί φίλαθλοι, παρά το τσουχτερό κρύο που υπήρχε στο  γήπεδο των Φαρακλάτων.
Φάσεις και γκολ
Η…. «καλή» μέρα από το πρωί φαίνεται και στράβωσε μάλιστα πολύ νωρίς για την Εικοσιμία, αφού από το 5’ θα τραυματιστεί ο τερματοφύλακας Σπ. Κουστουμπάρδης και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Στο 12’ ο Δήμου θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Σέσα απομακρύνει και στην επαναφορά της μπάλας ο Στάβρε σε σχεδόν κενή εστία θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.
Το 13’ θα σταθεί γρουσούζικο για τους γηπεδούχους, αφού ο διαιτητής κ. Καλαμάρης που έκανε ντεμπούτο σήμερα στην Γ’ Εθνική, θα καταλογίσει πέναλτι στο μαρκάρισμα, μέσα στην περιοχή του Ντ. Ντουκάι στον Αντωνίου.
Την παράβαση εκτελεί εύστοχα ο Σένκα και θα πετύχει το 0-1 των φιλοξενούμενων.
Ο Αντωνίου στο 27’, θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή και ο Δήμου εντελώς αμαρκάριστος θα πετύχει το 0-2 για τον Αμβρυσσέα.
Στη μοναδική τους απειλή στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν ένα μακρινό σουτ με τον Καπλάνη, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα στον Ιωαννίδη που μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.
Στο 44’ ο Αντωνίου θα βγάλει την σέντρα από αριστερά στην περιοχή για τον Σένκα αυτός θα κάνει το σουτ στην κίνηση για να πεταχτεί στην δεξιά του γωνία ο Σέσα και να διώξει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.
Με την ολοκλήρωση του 45’ οι φιλοξενούμενοι θα «κλειδώσουν» οριστικά τη μεγάλη τους νίκη με ένα πραγματικά εντυπωσιακό γκολ του Σένκα, ο οποίος θα πιάσει ένα τεχνικό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά και θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Σέσα για το 0-3 και δεύτερο προσωπικό του.
Με αυτό το 0-3 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε. Ίσως οι φιλοξενούμενοι να μπήκαν ακόμη πιο επιθετικά, απέναντι σε μια Εικοσιμία που ήταν εκτός παιχνιδιού από την αρχή.
Νέα ευκαιρία για τον Αμβρυσσέα στο 51’ με την κεφαλιά του Αντωνίου σε κενή εστία, ύστερα την σέντρα του Στασινόπουλου, να καταλήγει άουτ.
Στο 63’ θα χαθεί μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν σε ένα μακρινό γέμισμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Κορσιάνος θα «τσιμπήσει» την μπάλα πάνω από τον Ιωαννίδη που πραγματοποιούσε έξοδο, όμως ο Ζυγογιάννης προλαβαίνει και απομακρύνει την μπάλα.
Από το 66’ οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν για το υπόλοιπο του αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Ντ. Ντουκάι θα δει δεύτερη κίτρινη για ένα δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο και θα αποβληθεί.
Ωραία ενέργεια του Στάβρε, μέσα στην περιοχή και αριστερά, παράλληλη πάσα στον Σένκα και τον τελευταίο εύκολα με σουτ να πετυχαίνει το δικό του χατ τρικ και το 0-4 του Αμβρυσσέα στο 73’!
Ο Στάβρε και πάλι στο 82’ θα βρει στην περιοχή τον Στασινόπουλου, το σουτ του οποίου αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Σέσα σε κόρνερ.
Στο επόμενο λεπτό θα γραφεί το τελικό 0-5 με τον Σένκα να βρίσκει στην περιοχή τον Δήμου και αυτός με κοντινή προβολή να πετυχαίνει το πέμπτο γκολ της μεγάλης νίκης της ομάδας του.
Με τη νίκη τους αυτοί οι Βοιωτοί θα ανέβουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον βλέπουν πιο αισιόδοξη τη συνέχεια για αυτούς.
Για την Εικοσιμία ήταν η 12η φετινή της ήττα και σίγουρα η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει.
Διαιτητής ο κ. Κ. Καλαμάρης με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Καλυβόπουλο και Χρ. Τάκο  από την Αιτωλοακαρνανία.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Κουστουμπάρδης (λ.τ. 5’ Σέσα), Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ. (69’ Κουμαριώτης), Αποστόλου, Ντουκάι Ντ., Κορσιάνος, Korsumov (65’ Πολλάτος Αλ.), Ντεντλάλα, Καπλάνης (78’ Κούρτι), Πολυδωράτος.
Αμβρυσσέας:(Α. Δρακόπουλος), Ιωαννίδης, Στασινόπουλος, Κυριακόπουλος (68’ Μουντοκαλάκης), Βλάχος (80’ Staris), Ζυγογιάννης, Χαραλαμπίδης (75’ Κατελούζος), Αντωνίου, Σένκα, Στάβρε, Δήμου, Φωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου