Παρασκευή, Ιανουαρίου 11

Player’s Selection training Camp


Την εβδομάδα που πέρασε, από 3 έως 6 Ιανουάριου, η πρώτη φάση του προγράμματος Elite της GPS SEE / Valencia C.F. έφτασε στο τέλος της για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-19 με τη διεξαγωγή ενός Selection Camp.  
Το συγκεκριμένο camp ήταν το πιο σημαντικό βήμα της χρονιάς έως τώρα μιας και η απόδοση των αθλητών σε αυτό θα αποτελέσει το βασικό κριτήριο  για την προπονητική ομάδα του Elite Program στην επιλογή αυτών που θα εκπροσωπήσουν την GPS SEEValencia C.F στη δεύτερη φάση του προγράμματος. 
Σε αυτή, οι αθλητές θα κληθούν να σχηματίσουν μεικτές ομάδες από όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη οι οποίες θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά 2nd Valencia C.F. Elite Tournament το οποίο θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο από 22 έως 25 Απριλίου. 

Σε αυτό το τουρνουά,  θα συμμετάσχουν η ακαδημίας της Βαλένθια στην ηλιακή κατηγορία U16 και άλλες επαγγελματικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Την προπονητική επιμέλεια του Selection Camp του Ιανουαρίου, είχε για τους παίκτες ο κ. Miquel Belmonte προπονητής της Ακαδημίας της Valencia C.F. και για τους τερματοφύλακες, ο κ. Aitor Bas υπεύθυνος μεθοδολογίας προπόνησης τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Βαλένθια.
Η σχολή GPS SEE / Valencia C.F. - Kefalonia παρευρέθηκε σε αυτό το camp με δέκα αθλητές οι οποίοι στο πλαίσιο του τριημέρου συμμετείχαν σε εξειδικευμένες προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση των προπονητών της Ακαδημίας της Valencia C.F. που είχαν έρθει από την Ισπανία, και αξιολογήθηκαν. 
Ταυτόχρονα, ο κ. Δημήτρης Ζησιμάτος, προπονητής της σχολής της Κεφαλονιάς, συμμετείχε στην προπονητική ομάδα του camp και ήρθε ακόμα πιο κοντά με τη μεθοδολογία και τον προπονητικό σχεδιασμό της GPS / Valencia C.F. Αυτό το τριήμερο αποτέλεσε μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία για όλους όσοι παρευρέθηκαν, η οποία θα τους ακολουθά στα επόμενα βήματα τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου