Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

Ισοπαλία για την Εικοσιμία 0-0 με τον Αστέρα Βλαχιώτη στα Φαρακλάτα


Κατάθεση ψυχής των 13 "ηρώων" ποδοσφαιριστών της Εικοσιμίας, σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, όπου κατάφεραν να πάρουν την 2η φετινή ισοπαλία τους απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη.
Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, ούτε το ιστορικό γκολ, όμως με τον τρόπο που έπαιξε αυτή η ομάδα, αυτό το τελικό 0-0 είναι καλύτερο και από μια νίκη.
Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου, παρουσιάστηκε σοβαρή και με αμυντικούς προσανατολισμούς, απέναντι σε μια καλή ομάδα που δίνει τη δική της «μάχη» για την παραμονή, με τρομερό πάθος πήρε μια ισοπαλία για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, αλλά και επιβίωσης, μιας και οι δυσκολίες για τη συνέχεια είναι πολλές.
Αγωνιστικά, στα Φαρακλάτα είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα γήπεδο, χωρίς ωστόσο στο πρώτο 45λεπτο να δημιουργούν φάσεις μπροστά από την εστία του Τσέτσα. Ωστόσο, στο δεύτερο πίεσαν αρκετά, δημιούργησαν φάσεις και θα μπορούσαν αν ήταν πιο εύστοχοι, να είχαν φύγει από την Κεφαλονιά με ένα «χρυσό» τρίποντο.
Πάντως και η Κεφαλονίτικη ομάδα απώλεσε καλές ευκαιρίες να πετύχει το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα και ακόμη να πάρει μια ιστορική νίκη. Με όλα αυτά θεωρούμε το τελικό 0-0 σαν δίκαιο αποτέλεσμα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ ο Krasi μέσα στην περιοχή και λίγο πριν το πλασέ του, θα βρεθεί στο έδαφος σε μια μονομαχία του με τον Ντουκάι.
Οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι, όμως ο διαιτητής κ. Σταυρόπουλος πολύ κοντά στην φάση δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι στο 18’ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ.
Ο  Korshumov θα βγάλει μια σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του αμαρκάριστου Αλ. Πολλάτου, αυτός θα πιάσει μια πολύ αδύναμη κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα ελάχιστα έξω από ο δεξί δοκάρι του Λαμπρόπουλου, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο και ιστορικό γκολ της ομάδας του!
Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις του πρώτου 45λεπτου, μιας και οι «μάχες» γινόντουσαν στο κέντρο.
Χωρίς τέρματα και φυσιολογικά ισόπαλες θα οδηγηθούν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη και στο 48’ ο Krasi, μετά το κόρνερ από δεξιά, θα κάνει από κοντά το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια θα απομακρυνθεί.
Στο 55’ ο Κολιόπουλος θα βρει ψηλοκρεμαστά στην περιοχή και δεξιά τον Καρνιάτη που θα κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ παράλληλα με την εστία των γηπεδούχων.
Στο 80’ ο Κολιάκος θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο Γεωργιάδης θα κάνει το αδύναμο σουτ που μπλοκάρει ο Τσέτσα.
Πολύ κοντά και για δεύτερη φορά στο παιχνίδι η Εικοσιμία, θα φτάσει κοντά στο γκολ, όμως ο Κορσιάνος από καλή θέση, αμαρκάριστος δεν πιάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει πλάγια και να χαθεί σπουδαία ευκαιρία για το προβάδισμα.
Στο 85’ ο δραστήριος Κολιάκος θα κάνει την σέντρα από δεξιά και στο β’ δοκάρι ο Krasi όμως, αμαρκάριστος σουτάρει ψηλά άουτ.
Ένα μακρινό συρτό φάουλ στο 90’ του Κολιόπουλου θα στείλει την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσέτσα.
Στο 90+2’ ο Κολιόπουλος εκτελεί το φάουλ, η μπάλα στην περιοχή, ο Γεωργιάδης αμαρκάριστος θα κάνει την κεφαλιά και ο Τσέτσα θα κάνει σπουδαία επέμβαση πετώντας την κόρνερ πάνω από την εστία του.
Τέλος, πολύ μοναδική τριπλή ευκαιρία θα χάσουν οι φιλοξενούμενοι στο 90+4’, όταν διαδοχικά σουτ των παικτών του Αστέρα στην αμυντική σύγχυση των γηπεδούχων, αποκρούονται από τον εκπληκτικό Τσέτσα, που στη συνέχεια κερδίζει το φάουλ και λύνεται έτσι η πολιορκία της εστίας της.
Διαιτητής ο κ. Ν. Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Α. Ασημακόπουλο και Γ. Καραμέρο από την Ηλεία. 
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Τσέτσα, Κουμαριώτης (90’ Κούρτι), Korshumov (72’ Tanushaj), Στεφανάτος, Ντεντλάλα, Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος, Ντουκάι.
Αστέρας:(Μπ. Πετρίδης), Λαμπροπουλος, Παναγόπουλος (90+3’ Ρέτζος), Καρνιάτης, Κολλιάκος, Κότσαλης, Ρανδζής, Μπερδούσης (62’ Γεωργιάδης), Λειμονίτης, Krasi, Κολιόπουλος, Χρήστου.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου