Σάββατο, Φεβρουαρίου 23

Σφοδρή..... επίθεση της "Ωκεανίδας": Αναβολή όλων των σημερινών αγώνων Α' κατηγορίας

Αναβλήθηκαν, όπως άλλωστε αναμένονταν, τα δυο προγραμματισμένα παιχνίδια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα σε Καραβόμυλο και Φαρακλάτα, λόγω των ακραίων φυσικών φαινομένων που έφερε η «Ωκεανίς».
Και τα δυο παραπάνω γήπεδα κρίθηκαν από τους διαιτητές ακατάλληλα.
Όπως είναι γνωστόν χθες είχαν αναβληθεί, από την επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. τα δύο πρωινά της Ιθάκης.
Αναλυτικά τι έγινε στα δύο γήπεδα
Στον Καραβόμυλο αρχικά και στο παιχνίδι Σάμης - Εθνικού Κεφαλονιάς, οι ισχυροί άνεμοι, η συνεχής βροχόπτωση που είχε μετατρέψει το γήπεδο σε πολλά σημεία σε λίμνη, αλλά και η επικινδυνότητα από τα σπασμένα κλαριά των δένδρων, πέριξ του αγωνιστικού χώρου ανάγκασε τον διαιτητή κ. Απόστολο Καραΐσκο στην αναβολή του αγώνα.
Μια απόφαση  σίγουρα σωστή, αφού υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά και της διαιτητικής 3αδας.
Στη συνέχεια, λίγο αργότερα στα Φαρακλάτα, την ίδια τύχη είχε κι ο προγραμματισμένος εκεί αγώνας, μεταξύ Ευγέρου – Πρόννων, με τον διαιτητή κ. Π. Κομητόπουλο να κρίνει ακατάλληλο το γήπεδο που είχε μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη, αλλά και λόγω των επίσης ισχυρών ανέμων που έπνεαν και ήταν αδύνατη η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.
Έτσι, οι τέσσερις αγώνες του σημερινού προγράμματος, αναμένεται να ορισθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία από την αρμόδια Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Φώτο από Φαρακλάτα











Φώτο από Καραβόμυλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου