Σάββατο, Φεβρουαρίου 16

"Χ"αμένοι και οι δύο.... Εθνικός - Οδυσσέας Ιθάκης 1-1 στον Άγιο Αντώνη


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις και ιδιαίτερες συγκινήσεις, σήμερα το πρωί στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, Εθνικός Κεφαλονιάς – Οδυσσέας Ιθάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ένα άβολο «Χ», ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους, που βλέπουν να χάνουν σημαντικό έδαφος για τη συμμετοχή τους στην  τελική 4αδα.
Φυσικά και για τον Οδυσσέα δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούσε και κρατούσε στα δικά του χέρια μέχρι το 84', χρονικό σημείο που ισοφαρίστηκε σε 1-1, αφού συνεχίζει ουραγός και με μια διαφορά των -5 βαθμών, από την συντοπίτισσα του Πρόοδο Ιθάκης, με αποτέλεσμα η συνέχεια να γίνεται δύσκολη και το μεταξύ τους παιχνίδι σε 4 αγωνιστικές να κρίνεται κομβικό.
Όμως και αυτός ακόμη ο βαθμός μπορεί στη συνέχεια να φανεί πολύ χρήσιμος.
Σε γενικές γραμμές, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, ενώ στην επανάληψη και μπροστά στο φάσμα μιας εντός έδρας ήττα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν επιθετικά και ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι έλειπαν οι ευκαιρίες.
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 στο 43' με σουτ του Dylia, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Εθνικού.
Η ισοφάριση και το 1-1 για τους γηπεδούχους στο 84’ με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τozaj από δεξιά.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Απ. Καραΐσκο.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρουκλης), Μπελεζάκης, Ν. Μαυροειδής, Papa, Tozaj E., Αδηλίνης, Αναλυτής Θ. (46' Μπάμπης), Αναλυτής Γ., Χ. Μαυροειδής, Ρεμούντης, Σιμωτάς Χρ., Αναλυτής Δημ..
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζησ., Τσίρος, Προσαλέντης Γ., Φατούρος, Κώτσης, Ρενάτο, Λογκόνης, Σέλα (70' Καραντζής), Μετσάνι, Λιβάνης, Dylia (55' Λιβιεράτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου