Σάββατο, Φεβρουαρίου 16

Σπουδαία νίκη για την Σάμη που την φέρνει στην 3η θέση της Α' κατηγορίας 3-0 την Πρόοδο


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο, σήμερα το πρωί στον Καραβόμυλο, η γηπεδούχος Σάμη σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, θα πάρει μια σημαντική νίκη, την 5η φετινή, απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης με σκορ 3-0.
Έτσι, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου θα ανέβει βαθμολογικά, πιάνοντας τους Πρόννους στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας πλέον δυναμικά την είσοδο της στην τελική 4αδα και τη συμμετοχή της στα playoffs.
Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν πολύ για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα τους έδινε ουσιαστικές ελπίδες για την 4αδα, στο πρώτο 45λεπτο, μιας και στο δεύτερο δεν είχαν συνέχεια, όμως δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν πολύ πλέον το όνειρο!
Συμπερασματικά, είχαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στον Καραβόμυλο, στο πρώτο ημίχρονο αρκετά ισορροπημένο, ενώ στο δεύτερο, τους γηπεδούχους καλύτερους να παίρνουν μια δίκαιη και σημαντικότατη νίκη για την πορεία τους.
Φάσεις και γκολ
Στο 1’ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν πολύ κοντά στο να προηγηθούν. Ο Χύκα κερδίζει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, θα προχωρήσει και θα κάνει το διαγώνιο σουτ, όμως ο Κ. Μωραΐτης θα σώσει, απομακρύνοντας πολύ δύσκολα την μπάλα και τον κίνδυνο.
Στο 22’ ο Πολυχρονάτος από αριστερά, θα βγάλει την συρτή σέντρα στην περιοχή, ο Κορσιάνος θα πιάσει το σουτ που θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια θα απομακρυνθεί.
Τελευταία φάση για το πρώτο 45λεπτο στο 44’, με την κεφαλιά του Καραγιαννάκη στο β’ δοκάρι, μετά το φάουλ του Κ. Βιτωράτου, να περνάει λίγο άουτ από την εστία του Γ. Τσιντήλα.
Χωρίς σκορ και ισόπαλες οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49’, ο Περιβολάρης θα κερδίσει τις κόντρες, εκτός περιοχής, ο Κορσιάνος θα πιέσει τον Λαγκαδά και τον τελευταίο με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το αυτογκόλ και το 1-0 της Σάμης.
Μετά από 10’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 με ωραίο διαγώνιο πλασέ του Ι. Αμούργη, μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Κορσιάνου.
Μεγάλη ευκαιρία στο 62’ για τους γηπεδούχους, με τον Περιβολάρη να βγάζει μόνο στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και απέναντι από τον Γ. Τσιντήλα τον Ι. Αμούργη, όμως ο τελευταίος κάνει κακό πλασέ και η μπάλα φεύγει εκτός εστίας.
Ένα σουτ με πολύ φάλτσο του Κορσιάνου στο 63’ από τα όρια της περιοχής, δυσκολεύει την προσπάθεια του Γ. Τσιντήλα που τελικά μπλοκάρει την μπάλα.
Φτάνοντας στο 79’, οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Απ. Γρίβας από αριστερά θα βγάλει την σέντρα στον αμαρκάριστο Αρταβάνη δεξιά στην περιοχή, αυτός θα κάνει το διαγώνιο σουτ και ο Κ. Μωραΐτης θα σώσει με τα πόδια σε κόρνερ.
Τέλος στο 90+3’ η Σάμη θα πετύχει το 3-0 με τον νεαρό Ζαχαράτο που θα πλασάρει μέσα από την περιοχή και δεξιά και θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα, αφού πριν η μπάλα βρει το δεξί δοκάρι.
Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι. 
Τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους φιλοξενούμενους πλέον να ψάχνουν στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς του, τις κες Δ. Ρηγοπούλου και Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Παπαδημάτος, Βιτωράτος Κ., Κορσιάνος Π. (69’ Αράπογλου), Καραγιαννάκης, Καππάτος (76’ Ζησιμάτος), Πολυχρονάτος, Μετάι (73’ Trifi), Βιτωράτος Δ. (65’ Ζαχαράτος), Περιβολάρης, Αμούργης Ι..
Πρόοδος Ιθ.:(Χ. Μανωλόπουλος), Γ. Τσιντήλας, Αρταβάνης, Πάτερης (46’ Πάτερης), Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Χύκα (65’ Ηλιόπουλος), Τσάμης,  Σύτι, Γρίβας Α., Haidari.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου