Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

Πήρε το ντέρμπι και ίσως την πρωτιά ο Πυλαριακός 2-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής αλλά και του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, σήμερα το πρωί στις Κεραμειές, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Πυλαριακός με σκορ 0-2.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τελικά θα πετύχει μια μεγάλη νίκη, ρεβάνς της ήττας της στον πρώτο γύρο, που την φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 9 αγωνιστικές στο «μικρό» πρωτάθλημα.
Γενικά, είχαμε ένα καλό παιχνίδι και η νίκη του Πυλαριακού, σίγουρα είναι δίκαιη.
Μια νίκη που του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια και του απόλυτου πλεονεκτήματος στα playoffs (του χρειάζεται μια νίκη στα επόμενα δυο παιχνίδια του).
Κάτι που δύσκολα πλέον μπορούν να καταφέρουν οι «πράσινοι» που έχουν και ένα παιχνίδι παραπάνω.
Φάσεις και γκολ
Ο Φάντης στο 6’ θα βρει με ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή τον Θωμαΐδη, ο τελευταίος θα κάνει το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει παράλληλα με την εστία του Παπαστεργίου άουτ.
Η απάντηση των γηπεδούχων στο 18’ με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Βανδώρου, μέσα από την περιοχή και δεξιά, να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
Μια ωραία ομαδική προσπάθεια, από δεξιά του Πυλαριακού στο 20’ και στην σέντρα του Π. Σταμούλη, ο Φάντης από κοντά αστοχεί στην κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 44’ ο Νικολοβιένης από δεξιά, θα βγάλει την σέντρα στη μικρή περιοχή, ο Φάντης θα πιάσει ωραία κεφαλιά, για να απογειωθεί ο Παπαστεργίου και να σώσει την  εστία του πετώντας με εντυπωσιακή ενέργεια την μπάλα κόρνερ.
Στο 45+1’ όμως ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο. δεν θα μπορέσει να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του, αφού ο Γιαννάτος αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της ομάδας του, μετά από την σέντρα από δεξιά και πάλι του Νικολοβιένη.
Αυτό το 0-1 θα είναι και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.
Ένα γκολ σε πολύ κρίσιμο σημείο για την μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα.
Στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 52’, οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2.
Ο Φάντης από αριστερά, μετά από ωραία ενέργεια θα κάνει την σέντρα, ο Θωμαΐδης θα ευνοηθεί από την κόντρα σε αμυντικό, θα κάνει το σουτ και αφού πρώτα βρει η μπάλα στο πόδι του Κατσούρη, θα πάρει ύψος και στη συνέχεια θα καταλήξει στα δίχτυα του Παπαστεργίου.
Στο 62’ ένα νέο σουτ του Θωμαΐδη θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
Καλή ευκαιρία να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους στο 69. Ο Φωής θα βρει αριστερά στην κόντρα τον Τσάκο, αυτός θα μπει στην περιοχή, όμως το διαγώνιο σουτ που πραγματοποιεί στέλνει την μπάλα να περάσει άουτ παράλληλα με την εστία του Μακρή.
Ένα δυνατό σουτ του Καβαλλιεράτου, εκτός περιοχής στο 90’ θα βρει σε ετοιμότητα τον Παπαστεργίου που στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία του κόρνερ.
Τέλος, στο 90+1’ ο Γιαννάτος, αμαρκάριστος στην περιοχή, δεν πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει ψηλά άουτ από την εστία των γηπεδουχων.
Με αυτή την καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους θα ολοκληρωθεί το ντέρμπι των Κεραμειών, τον Πυλαριακό να πιάνει κορυφή και τον Π.Α.Ο. να βρίσκεται πλέον στην δεύτερη.
Διαιτητής ο κ. Β. Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Σπαθής (87’ Τσεκίτσι), Τασιούλης, Μακρίδης, Γασπαρινάτος, Κατσούρης, Φωής, Κώστογλου, Βανδώρος (46’ Τσάκος), Deraj (46’ Μπάμπης), Πάπα (63’ Πίρρα).
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Κουγιανός, Σταμούλης Π., Θωμαΐδης (73’ Τσακαρισιάνος), Μιχαλίτσης, Καβαλλιεράτος, Γιαννάτος (90+3’ Σπαθής), Νικολοβιένης, Φάντης (58’ Rexha), Γρηγοράτος (63’ Μάστορας), Σολδάτος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου