Κυριακή, Φεβρουαρίου 10

Απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής ο Παλληξουριακος 4-0 την Σάμη

Συνέχισε τις νίκες του διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο ο Παλληξουριακός, ο οποίος σήμερα το απόγευμα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας επιβλήθηκε της Σάμης με σκορ 4-0.
Μια δίκαιη νίκη που συν τοις άλλοις τον διατηρεί στην κορυφή και μάλιστα μόνο του, μιας και τα Διλινάτα είχαν ρεπό σήμερα.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα καλό παιχνίδι, τους γηπεδούχους καλύτερους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και την Σάμη να είναι ανταγωνιστική για 45’, αφού στην επανάληψη δεν είχε συνέχεια και ιδιαίτερα προς το τέλος, θα δεχθεί ακόμη δυο τέρματα για το τελικό 4-0.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 18’ θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με ωραίο σουτ, μέσα από την περιοχή του Ηλ. Αντωνάτου, μετά την κόντρα της μπάλας στα σώματα των αμυντικών της Σάμης στο σουτ του Λυκουδη.
Οι φιλοξενούμενοι, θα απαντήσουν στο 34’ με μια καλή, αλλά χαμένη ευκαιρία του Ι. Αμούργη, ο οποίος θα εκμεταλλευθεί το αμυντικό λάθος, θα γίνει κάτοχος της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχειρεί διώχνει σε κόρνερ ο Σκαμαντζούρας.
Στο 40’ σε μια από τις γνωστές «κούρσες» του, ο επιθετικός της Σάμης, θα μπει στην περιοχή με το σουτ που επιχειρεί όμως, να μπλοκάρει ο Σκαμαντζούρας και πάλι.
Αυτές θα είναι όλες κι όλες οι φάσεις των πρώτων 45’.
Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν δυνατά και στο 46’ ένα δυνατό σουτ του Σπ. Μαρκάτου, θα στείλει την μπάλα σύριζα άουτ από την εστία του Καβαλιεράτου.
Στο επόμενο όμως λεπτό θα πετύχουν το 2-0 με ωραίο πλασέ του Μπράτι στην εξαιρετική κάθετη του Μαρκάτου.
Ένα σουτ του Αρμάντο στο 8’, θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ πάνω από την εστία του Καβαλλιεράτου.
Άτυχος θα σταθεί ο 75’ο Ηλ. Αντωνάτος, αφού η κεφαλιά του, μετά το κόρνερ του Μπράτι θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Εντυπωσιακή απόκρουση από τον Καβαλλιεράτο στο 77’ στο δυνατό σουτ του Μπράτι, από τα όρια της μεγάλης περιοχής.
Νέα εντυπωσιακή απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Σάμης στο 78’ στο δυνατό γυριστό σουτ του Μπράτι, μετά την σέντρα από δεξιά του Μπερναλή.
Στην σέντρα από δεξιά του Lalaj στο 80’, ο Ηλ. Αντωνάτος θα πιάσει ένα καταπληκτικό ανάποδο «ψαλίδι» και την μπάλα να περνάει λίγο πλάι από το αριστερό δοκάρι της Σάμης.
Μια νέα κεφαλιά του Ηλ. Αντωνάτου στο 82’, μετά την σέντρα του Μπερναλή από αριστερά, η μπάλα και πάλι θα περάσει σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καβαλλιεράτου.
Το 3-0 των γηπεδούχων θα πετύχει ο Lalaj με κεφαλιά στο 88’, ύστερα από την σέντρα από δεξιά του Μπράτι.
Τέλος στο 90’ θα έχουμε το τελικό 4-0 των γηπεδούχων, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να πετυχαίνει το 15ο φετινό και δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι, μετά το λάθος του Καραγιαννάκη και το πλασέ του επιθετικού του Παλληξουριακού που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καβαλλιεράτου.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Αρμάντο (82’ Μπαλάσκας Π.), Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (82' Τζιαρτζάνης), Μαρκάτος Σωκ. ( 57' Lalaj), Αντωνάτος Ηλ. (82' Μπαλάσκας Β.), Μπράτι, Μουρελάτος Χρ., Μουρελάτος Χ.Σ..
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Φλαμιάτος (λ.τ. 40’ Καβαλλιεράτος), Παπαδημάτος, Βιτωράτος Κ., Κορσιάνος Π. (71’ Ζαχαράτος), Καραγιαννάκης, Καππάτος (82’ Daut), Πολυχρονάτος, Μετάι (80’ Τrifi), Βιτωράτος Δ., Περιβολάρης, Αμούργης Ι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου