Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 2

Από σήμερα στον Καραβόμυλο άρχισε να κτίζεται ο νέος Πυλαριακός

Αποτέλεσμα εικόνας για απσ πυλαριακοσ
Ακόμη μια ομάδα ξεκινάει το φετινό της ταξίδι, ύστερα από 3 χρόνια στην Β’ κατηγορία σε αυτή των «μεγάλων» πλέον, του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ξεκίνησε λοιπόν και ο Πυλαριακός την προετοιμασία του, με στόχο να γίνει ανταγωνιστικός και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α’ κατηγορία.
Διοίκηση, Κ. Βιτωράτος και ποδοσφαιριστές (υπήρχαν κάποιες δικαιολογημένες απουσίες), είχαν δώσει ραντεβού σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικού Καραβόμυλου, μπαίνοντας και αυτοί με τη σειρά τους στα «βάσανα»!
Άλλωστε, ο χρόνος ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κυανέρυθρων», δεν περισσεύει.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές, για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες, σειρά πήρε το γήπεδο και ο ιδρώτας, με το καλημέρα άρχισε να τρέχει από νωρίς στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών.
Όλοι όμως χαρούμενοι, αισιόδοξοι και ευτυχισμένοι που θα παίξει η ομάδα τους μετά από αρκετά χρόνια στη «μεγάλη» κατηγορία, θέλουν να αποδείξουν ότι δεν θα είναι περαστικοί, αφού ήρθαν για να μείνουν!
Ο κόουτς Κ. Βιτωράτος, ζήτησε από όλους να συνεχιστεί το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, να υπερβάλουν εαυτούς και να βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο, προκειμένου να μπουν οι βάσεις μιας δύσκολης χρονιάς που ακολουθεί.
Εδώ να αναφέρουμε ότι, ο Παντελής Σκιαδαρέσης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς και παράλληλα θα προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες, μεταφέροντας την εμπειρία του στα νέα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο.
Καλή χρονιά λοιπόν και από εμάς με υγεία πάνω από όλα!




Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου