Σάββατο, Οκτωβρίου 12

Με αντεπίθεση στο β' ημίχρονο τα Διλινάτα πέρασαν από τα Τζαννάτα και τον Ηρακλή 0-3


Πριν από λίγο στα Τζαννάτα, σε ένα μέτριο παιχνίδι για τον Α' όμιλο του τοπικού κυπέλλου, τα Διλινάτα πέτυχαν το απόλυτο 3Χ3, παίρνοντας μια αναμενόμενη νίκη, από τον γηπεδούχο Ηρακλή Πρόννων με σκορ 3-0.
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, θα πετύχουν μια νίκη, που τους φέρνει στους «8», αφού μόνο με θαύμα δεν θα βρεθούν στην επόμενη κλήρωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Έτσι, η ομάδα του Γ. Τόγια, εκτός μιας πολύ μεγάλης έκπληξης, έχει κερδίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια και την πρόκριση της στους «8» της διοργάνωσης, αφού πλέον η διαφορά της ,από τους υπόλοιπους διώκτες της, βρίσκεται στο +6!
Οι γηπεδούχοι, που γνώρισαν μια φυσιολογική ήττα, πάλεψαν στο μέτρο του δυνατού απέναντι σε μια ποιοτικότερη ομάδα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν κάποιο βαθμό, ενώ έχασαν πέναλτι και την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα.
Έτσι, δυσκολεύουν τα πράγματα, που έτσι κι αλλιώς ήταν από την αρχή, για τη συνέχεια.
Τα γκολ
Πριν περάσουμε στα γκολ να αναφέρουμε ότι οι δυο ομάδες απώλεσαν από ένα πέναλτι. 
Οι γηπεδούχοι στο 17’ με τον Γ. Ρασσιά και οι φιλοξενούμενοι με τον Μπαζάρογλου. Και στις δυο περιπτώσεις απέκρουσαν οι τερματοφύλακες στην δεξιά τους γωνία!!
Το πρώτο ημίχρονο θα βρει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).
Στην επανάληψη, μόλις στο 48’ τα Διλινάτα θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1 με πλασέ στην κίνηση του Χασάι, μετά την σέντρα από αριστερά του Πεφάνη.
Το 0-2 που θα «κλειδώσει» και τη νίκη της ομάδας του Γ. Τόγια, θα πετύχει στο 65’ ο Πεφάνης με τεχνικό πλασέ, από τα όρια της περιοχής.
Ο Δημ. Πολλάτος στο 85’ θα πετύχει το 0-3, με πλασέ στο τετ α τετ του με τον Σταθάτο, ύστερα από ωραία κάθετη του Μπαζάρογλου.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς την κα Α. Δαμιανού και τον κ. Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής Πρόννων:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος Γ., Δημητράτος, Ρώσσης, Τζωρτζάτος, Ρασσιάς Γ. (76’ Διαμαντάτος), Ρασσιάς Σπ. (76’ Θεοδωράτος, Rrapaj, Σταθάτος Γ., Γκιάφης, Στάβερης Κ., Καμπίτσης (76’ Σιμωτάς).
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Σπαθής (46’ Νεστερένκο), Τζωρτζάτος Δημ., Πεφάνης, Γεωργόπουλος, Τζωρτζάτος Αλ, Τζωρτζάτος Αλ., Μπαζάρογλου, Αλεξάτος (46’ Πολλάτος), Τζωρτζάτος Διον., Κοσμάς (46’ Χασάι), Κοσμάτος (46’ Ντεντλάλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου