Σάββατο, Οκτωβρίου 12

Δύσκολη νίκη... Στο τέλος οι Πρόννοι 2-1 την Α.Ε.Κ.


Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου, με το παιχνίδι του Δ' ομίλου, ανάμεσα σε Α.Ε.Κ. και Πρόννους.
Τα «λιοντάρια» επικράτησαν, πολύ δύσκολα, στα τελευταία λεπτά, των «κιτρινόμαυρων» του Αργοστολιού, τη στιγμή που έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 65’, με σκορ 2-1 και έπιασαν το πολυπόθητο 3Χ3, όντας αήττητοι και με το απόλυτο!
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τους φιλοξενούμενους πιο τυχερούς παίρνουν το ζητούμενο, που ήταν οι τρεις βαθμοί, πετυχαίνοντας όπως προαναφέραμε το απόλυτο 3Χ3, ενώ αύξησαν στο +6 τη διαφορά τους από τους επόμενους που τους ακολουθούν.
Έτσι, η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου, δεν μπορεί στη συνέχεια να συναντήσει κάποιο πρόβλημα, αναφορικά με τη συμμετοχή της στους «8» και φυσιολογικά, έχει ήδη καπαρώσει τη μία, από τις δύο θέσεις πρόκρισης!
Οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη τη σειρά με αποτέλεσμα, μιας και έχουν μπλέξει αρκετά τα πράγματα στον όμιλο να χρειάζονται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είναι αυτοί οι κάτοχοι του άλλου εισιτηρίου, στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.
Όμως, πρέπει να πούμε ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι, στρίμωξαν τον αντίπαλο τους, που μπορεί να είχε τις ευκαιρίες, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3’ ο Παπαδημητρόπουλος θα πιάσει την κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά την σέντρα του Σπαθή από δεξιά, αλλά θα στείλει την μπάλα στα χέρια του Άννινου.
Μετά από 2’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής και πάλι από δεξιά θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή με τον Πολλάκη αμαρκάριστο, μπροστά από τον Άννινο να αστοχεί.
Μια ασυνεννοησία Παπαβασιλείου – Πολυδωράτου στο 10’, παραλίγο να βάλει σε κίνδυνο την εστία τους, όμως ο Παπαδάτος δεν προλαβαίνει στην προβολή για να να απομακρύνει στη συνέχεια ο αμυντικός των Πρόννων.
Στο 17’ ο Α. Κουρκουμέλης στην περιοχή, αρχικά θα νικηθεί από τον Άννινο, ενώ στη συνέχεια σώνει ο Τασιούλης.
Με την συμπλήρωση 20’ οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 0-1 με ένα εντυπωσιακό σουτ του Πολλάκη μέσα από την περιοχή και αριστερά στην απέναντι γωνία του Άννινου και στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία θα χάσουν στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 29’ αφού μετά την σέντρα ακριβείας του Πολλάκη από δεξιά, ο Κόμητας θα σταθεί άτυχος αφού η κεφαλιά του θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άννινου.
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 43’, με τον Πολλάκη να βρίσκει έξυπνα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και απέναντι στον Άννινο τον Κόμητα, που θα πραγματοποιήσει κακό σουτ και θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ!
Αυτό το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, από το 20’ θα είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 49’, ο νεαρός Hhelaj, θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 50’ όμως, η Α.Ε.Κ. θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1. Ύστερα από λάθος του Παπαβασιλείου, η μπάλα θα φτάσει στον Παπαδάτο, 20 περίπου μέτρα κάτω από την σέντρα, όπου με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, θα στείλει την μπάλα στην άδεια εστία και στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.
Στο 60’ ο Πολλάκης από δεξιά θα βρει στην περιοχή τον Αποστολάτο, αυτός όμως δεν κάνει καλό τελείωμα, αφού στέλνει την μπάλα στα χέρια του Άνιννου.
Στην φάση που σημάδεψε το παιχνίδι και σε μια κρίσιμη χρονικά στιγμή, οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Τασιούλης θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα, γιατί βιάστηκε να εκτελέσει το φάουλ και έτσι θα αποβληθεί.
Στο 67’ οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν σε μια «μονομαχία», μέσα στην περιοχή, του Παπαδημητρίου με τον Τριανταφύλλη.
Σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου στο 85’ με τον Κόμητα απέναντι από τον Άννινο να νικιέται στο τετ α τετ τους, μετά την εξαιρετική κάθετη του Πολλάκη.
Στο 88’, η τύχη θα γυρίσει την πλάτη στους γηπεδούχους και μάλιστα δυο φορές, αρχικά η κεφαλιά του Στεφανάτου, μετά το κόρνερ από αριστερά του Μπαλάσκα, θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι των Πρόννων……
Και στην εξέλιξη της φάσης, οι φιλοξενούμενοι με τον Πολλάκη, θα καταφέρουν να πετύχουν το 1-2 και να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο, με σουτ από αριστερά στην κλειστή γωνία του Άννινου και στα δίχτυα.
Μια πολύ σημαντική, έστω και αγχωτική νίκη για τους Πρόννους που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τους χαρίζει την μια από τις δύο θέσεις για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η Α.Ε.Κ. και σε αυτό το παιχνίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να τα έχει με την τύχη της στα τελευταία λεπτά.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Απ. Καραΐσκο και την κα Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Α.Ε. Κράνης:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Μπαλάσκας, Τασιούλης, Στεφανάτος, Χριστόπουλος, Veizaj A., Τριανταφύλλης, Γεροκωνσταντής (46’ Χεϊμπέϊα), Παπαδάτος (35’ Veizaj Z.), Beizaj E., Λαβός (35’ Τσουραμάνης).
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Σπαθής (75’ Στάβερης Ν), Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Αποστολάτος, Xhelaj (85’ Walkeb), Κόμητας, Δάρας, Πολλάκης, Ρώσσης.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου