Τετάρτη, Ιανουαρίου 15

Σπουδαίο πέρασμα από την Ιθάκη η Σάμη 3-0 την Πρόοδο


Με το παιχνίδι μεταξύ Προόδου Ιθάκης – Σάμης, σήμερα το πρωί στο Βαθύ, ολοκληρώθηκε η εκκρεμότητα που υπήρχε από την 10η αγωνιστική και η Σάμη θα πάρει μια σημαντική νίκη με σκορ 3-0.
Το παιχνίδι στην Ιθάκη, σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, τους φιλοξενούμενους καλύτερους να έχουν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να πετυχαίνουν τρία τέρματα και τελικά να φτάνουν σε μια δίκαιη επικράτηση με σκορ 3-0.
Οι γηπεδούχοι, που σε αυτό το παιχνίδι έπαιζαν πολλά για την τύχη τους στην κατηγορία, προσπάθησαν για το καλύτερο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, πάλεψαν αρκετά, χωρίς όμως να είναι επικίνδυνοι για την εστία του Κ. Μωραΐτη ή να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις.
Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι, η νίκη της ομάδας από την Σάμη είναι δίκαιη και την άξιζε, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
Εδώ να αναφέρουμε ότι, η Σάμη είχε και ένα δοκάρι με μακρινό σουτ του Ζησιμάτου.
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι, θα ευτυχήσουν να προηγηθούν 0-1 στο 37’ με τον Π. Κορσιάνο και ύστερα από ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, από τα όρια της περιοχής και λίγο δεξιά, που θα στείλει την μπάλα στο αριστερό «Γ», της εστίας των γηπεδούχων, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα της Προόδου Γ. Τσιντήλα.
Αυτό το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων θα είναι και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη, σε ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 49’ η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου θα πετύχει το 0-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Κορσιάνου και συγχρόνως είναι το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.
Το πέναλτι, είχε κερδίσει λίγο πριν ο Ν. Μωραΐτης, όταν ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γαλάτη.
Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι θα «σφραγίσουν» μια πολύτιμη νίκη, αφού θα πετύχουν και το 0-3.
Ο νεαρός Διον. Βιτωράτος, με ωραία κάθετη πάσα, θα βρει στην περιοχή τον Ζαχαράτο απέναντι από τον Γ. Τσιντήλα και ο τελευταίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-3.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εξασφαλίζουν, από νωρίς την παραμονή τους στην κατηγορία και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν για το καλύτερο τελικό πλασάρισμα, αλλά και να εξαντλήσουν την όποια πιθανότητα μπορεί να υπάρχει, για τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη, μετά από αυτή την ήττα, αρχίζουν να προβληματίζουν σχετικά με το μέλλον τους στην κατηγορία και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Β. θωμά και την κα Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας, Γρίβας Ι., Γαλάτης, Σίτυ,  Λαγκαδάς, Βασιλόπουλος, Βλησμάς (46’ Κασσιανός), Τσάμης, Αραπογιάννης (70’ Πίππος), Αρταβάνης (58’ Μπραχίμι), Βάσος (46’ Κελασίδης).
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Δρακουλόγκωνας (80’ Καβαλλιεράτος Ζ.), Πολυχρονάτος, Κορσιάνος Παν. (55’ Ζαχαράτος), Καψογιώργης (73’ Γκρέμος), Μωραΐτης Ν., Ζησιμάτος, Καππάτος, Σοφιανός, Βιτωράτος Δ., Περιβολάρης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου