Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20

Νίκη για τους Πρόννους μετά από δύο σερί ήττες….. 1-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο Δ.Α.Κ.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που διεξήχθη, κάτω από ένα τσουχτερό κρύο, σήμερα το απόγευμα, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι Πρόννοι θα σταματήσουν το αρνητικό τους σερί και ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες θα πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 1-0 και θα ανέβουν βαθμολογικά στην 5η θέση της κατάταξης, ισόβαθμοι της Σάμης.

Μια νίκη που θα δώσει χαμόγελα και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Οι «πράσινοι», δεν θα έχουν συνέχεια στις νίκες και θα παραμείνουν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, το θέαμα δεν ήταν καλό, οι δύο ομάδες πάλεψαν για το τρίποντο, όμως οι φιλοξενούμενοι λίγο καλύτεροι, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος θα φύγουν από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με το τρίποντο και μια αισιόδοξη νίκη για τη συνέχεια.

Φάσεις  και γκολ

Στο πρώτο 45λεπτο, όπως είπαμε και παραπάνω, το θέαμα δεν ήταν καλό και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες.

Στο 26' ένα δυνατό σουτ του Κόμητα, μέσα από την περιοχή και δεξιά, απομακρύνει ο Παπαελευθερίου και στην επαναφορά, το σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη δεν βρίσκει στόχο, αφού η μπάλα φεύγει άουτ, ψηλά από την εστία των γηπεδούχων.

Η επόμενη φάση θα είναι για τους γηπεδούχους στο 40', όταν ο Κορσιάνος θα βρει έξω από την περιοχή και αριστερά τον Ντεράι, όμως το σουτ που επιχειρεί ο τελευταίος, θα στείλει πολύ μακριά την μπάλα άουτ, από την εστία του Παπαβασιλείου.

Αυτές ήταν όλες και όλες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους, έγιναν πιο κινητικοί, αποκτώντας την κατοχή και τελικά κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Μια σέντρα του Ζαπάντη από αριστερά στο 63', ο Αναγνώστης θα πιάσει την κεφαλιά για να σώσει ο Παπαελευθερίου στην αριστερή του γωνία. Φάση στην οποία θα τραυματιστεί και θα αντικατασταθεί από τον Παπαστεργίου.

Στο 72' στην σέντρα από αριστερά του Α. Κουρκουμέλη, θα υπάρξει μια σύγχυση, ανάμεσα σε αμυντικούς – τερματοφύλακα, για να έρθει και να απομακρύνει την μπάλα ο Μαρινάκης, πριν αυτή καταλήξει στον Ντούκα.

Ένα δυνατό, συρτό σουτ του Κόμητα από τα όρια της περιοχής και δεξιά, θα στείλει την μπάλα να περάσει, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαστεργίου άουτ.

Και στο 81' θα έχουμε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Ο Σπ. Κουρκουμέλης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και η "χρυσή" αλλαγή του Δ. Κουρκουμέλη, ο Αναγνώστης αμαρκάριστος στο β' δοκάρι, με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 85' ο Λ. Βανδώρος με μια απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από την μεγάλη περιοχή και πολύ πλάγια, θέλει να αιφνιδιάσει τον Παπαβασιλείου, όμως η μπάλα θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών της εστίας των φιλοξενούμενων.

Ένα σουτ στις καθυστερήσεις του Μούτσα, θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του Παπαβασιλείου, στην τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Έτσι, οι Πρόννοι θα πάρουν τη νίκη και θα ανέβουν βαθμολογικά, ενώ οι γηπεδούχοι που και σήμερα έδειξαν καλά στοιχεία, θα ψάξουν στη συνέχεια βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσουν το συντομότερο την παραμονή τους και στη συνέχεια να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Β. Θωμά και την κ. Ιρ. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαελευθερίου (63' λ.τ. Παπαστεργίου), Πάπα, Μαρινάκης (79' λ.τ. Βανδώρος), Χαραλαμπόγλου, Μούτσα, Χύκα, Φωής, Walker, Ντεράι, Noakes (79' Σακκάτος), Κορσιάνος (58' Παπαβασιλείου).

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Xhelaj (71' Ρραπάι), Παπαδημητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης Χ. (52' Αναγνώστης), Τσονακαρίδης (Xhelaj A.), Κόμητας, Ζαπάντης (63' Ντούκας), Κουρκουμέλης Σπ., Κουρκουμέλης Κ..

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου