Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15

Ήρθε και η πρώτη παραίτηση ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας

Μέσα στα τόσα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας από τον covid, ήρθε και έδεσε και η πρώτη παραίτηση ομάδας, από αγώνα της Α’ κατηγορίας.

Ο Εθνοφρουρός, είναι αυτός που παραιτήθηκε εγγράφως προς την διοργανώτρια, από τον αγώνα πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, την προσεχή Κυριακή στο Ληξούρι για την 8η αγωνιστική, με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου!

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και δυστυχώς δικαιωθήκαμε, όταν υποστηρίζαμε ότι, δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί μόνο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και με όλες τις ομάδες, αφού ούτε ποιοτικούς αγώνες θα είχαμε, αλλά και ότι θα υπήρχε μεγάλη διαφορά, μεταξύ κάποιων ομάδων, γεγονός που δεν θα έκανε καλό στην ομάδα που θα μπει στα μπαράζ, αφού δεν θα ήταν καθόλου ανταγωνιστικό (έχουν γίνει στο παρελθόν και πρωταθλήματα με τρεις ομάδες).

Τουλάχιστον, να ευχηθούμε η παραίτηση αυτή να είναι προσωρινή και μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να μην δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα, μέχρι την ολοκλήρωση του!

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:

«Μετά από γραπτή παραίτηση του ΑΠΣ ΕΘΝΦΟΡΟΥΡΟΣ από τον αγώνα Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της 8ης αγωνιστικής με τον ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 19/12/2021, ο αγώνας ματαιώνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου