Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20

"Περίπατος" στις Βασιλικάδες για τον Παλληξουριακό 11-0 τον Α.Ο. Ερύσσου

 Έρυσσος – Παλληξουριακός 0-11….. Και τώρα άντε πιάστε τον…..

Με νίκη, όπως αναμενόταν, συνέχισε την «τρελή» του πορεία ο Παλληξουριακός, αφού σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Βασιλικάδων «Στ. Βασιλάτος», επικράτησε πανεύκολα του γηπεδούχου Α.Ο. Ερύσσου με σκορ 11-0, φτάνοντας έτσι το σερί του στο απόλυτο 8Χ8, ενώ παραμένει αήττητος στις δύο διοργανώσεις και πρωτοπόρος με +5 πλέον από την δεύτερη Εικοσιμία, μετά το στραβοπάτημα της, εντός έδρας και την ισοπαλία χθες με τον Α.Ο. Σάμης.

Η ομάδα του Ηλία Ζερβού δεν δυσκολεύθηκε, απέναντι στους γηπεδούχους, ήταν σαφώς καλύτερη, είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το παιχνίδι, πήρε μια ακόμη εύκολη νίκη, η οποία αυτή την φορά συνδυάστηκε με την ισοπαλία της Εικοσιμίας, ανέβασε την μεταξύ τους διαφορά στο +5 και τώρα άντε πιάστε την!

Ιδιαίτερη κριτική δεν μπορεί να γίνει σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με σκορ 11-0 και έτσι, ας περάσουμε στα γκολ του αγώνα.

Απλά να αναφέρουμε το χατ τρικ στο σημερινό παιχνίδι του Μάκη Πολλάκη!

Τα γκολ

0-1  08' Μαρκάτος Σπ.

0-2  15' Νεστερένκο 

0-3   25' Γασπαρής 

0-4   27' Ακριστινέι

0-5   40' Ακριστινέι

0-6   60' Πολλάκης

0-7   63' Σιμωτάς Ι.

0-8   65' Πολλάκης

0-9   67' Γασπαρής

0-10  71' Μαρούλης

0-11  86' Πολλάκης με πέναλτι

Οι συνθέσεις

Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Γ. Στοφόρο.

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Καββαδίας Ν., Κανάτσι, Καρούσος,  Ταβάνι, Κοντογούρης, Ποταμιάνος, Καραχρήστος, Κουγιανός, Rexha Α., Τζωρτζάτος Χ., Παππάς.

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος,  Νεστερένκο, Πολυδωράτος (46' Σιμωτάς Ι.), Λυκούδης (46' Σιμωτάς), Μαρκάτος Σπ., Γασπαρής, Πολλάκης, Ακριστινέι (46' ρεμούντης), Αντωνάτος, Καράι (46' Μαρούλης), Haxhiaj (46' Σπυράτος).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου