Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20

Νέα νίκη για τον Πυλαριακό 4-0 τον Ηρακλή και άνοδος στην 3η θέση

 

Νέα νίκη σήμερα το απόγευμα για τον Πυλαριακό, όπου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, επικράτησε του ουραγού Ηρακλή Πρόννων με σκορ 4-0 και βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για τους φιλοξενούμενους, αυτή ήταν η 8η σερί ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια με αποτέλεσμα να παραμείνουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα και την διαφορά από την «κόκκινη» γραμμή και τον Α.Ο. Ερύσσου, να μεγαλώνει στους -6 βαθμούς και η κατάσταση να γίνεται περισσότερο δύσκολη, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σε γενικές γραμμές, στα Μακρυώτικα, είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους γηπεδούχους καλύτερους και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, αλλά και πιο παραγωγικούς να έχουν την κατοχή μπάλας και εν τέλει να πετυχαίνουν 4 τέρματα κατακτώντας, ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο!

Ο Ηρακλής, ίσως αδικείται από αυτό το 4-0, αφού ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο σημερινό παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ και να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Κ. Βιτωράτου, μέχρι που έγινε το 3-0 και εκεί κάπου τελείωσε το όνειρο, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να φέρει ακόμη ένα εις βάρος του τέρμα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 18' οι "κυανέρυθροι" θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Γ. Καλιβωκά, ύστερα από ατομική προσπάθεια από τον άξονα.

Το 2-0 θα πετύχει στο 40' ο Παπαδάτος με πολύ ωραία καρφωτή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμαΐδη.

Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα για το πρώτο μισό στα Μακρυώτικα.

Στην επανάληψη και πάλι το παιχνίδι συνέχιζε να είναι μέτριο και οι γηπεδούχοι στο 69' θα "κλειδώσουν" τη νίκη τους, αφού ο Γιαννάτος θα πετύχει με νέα κεφαλιά το 3-0, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αυτή την φορά του Κ. Νικολοβιένη.

Τέλος, στο 85' ο Κ. Νικολοβιένης με ωραία κάθετη θα βγάλει τον Θωμαΐδη τετ α τετ με τον Σταθάτο και αυτός με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το τελικό 4-0! 

Ο Πυλαριακός συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του θα βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο πολύ καλός σήμερα Ηρακλής θα πρέπει να κρατήσει αυτή την εμφάνιση και με καλή ψυχολογία να ψάξει από εδώ και πέρα τα αποτελέσματα που θα του δώσουν τους πρώτους του βαθμούς.

Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Ε. Μπακάκη.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκας Δ., Μπασδέκης (60’ Μπαλάσκας Β.), Κλειτογιάννης (30’ Σταμούλης), Φούκας, Ποταμιάνος,  Γονατάς, Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ. (46’ Νικολοβιένης Κ),, Γιαννάτος, Αλυσανδράτος Σπ. (60’ Saliaj), Παπαδάτος (60’ Μπαλάσκας Π.).ΝΕΟ

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Σταθάτος Γ., Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Πρίφτι, Δημητράτος,  Ριστάνης, Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Σπ., Γκιάφης, Xhelaj, Llouka.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου