Τετάρτη, Δεκεμβρίου 29

Πολλά χαμόγελα και όμορφο θέαμα στο 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου του Παλληξουριακού (Εικόνες)

Ο Α.Ο. Παλληξουριακός, με τη συμμετοχή των Α.Ο. Εικοσιμίας/Valencia και Α.Ο. Διλινάτων, διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη πρωί, 29 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Αγίου Αντώνη «Α.Ο. Παλληξουριακός», το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου & Αλληλεγγύης για αθλητές από 8-14 χρονών. 

Ο στόχος των διοργανωτών, που πέτυχε απόλυτα, ήταν διπλός και συνάμα ιερός, αφού πρώτον ήθελαν να δώσουν χαρά στους μικρούς ποδοσφαιριστές να αγωνισθούν και δεύτερον να βοηθήσουν συνανθρώπους μας και κυρίως παιδιά που σε μέρες γιορτινές έχουν την ανάγκη,προσφέροντας, τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια τα οποία συλλέχθηκαν από τους διοργανωτές για αυτόν τον σκοπό και στη συνέχεια να δοθούν στο Γηροκομείο Ληξουρίου και στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας "Ο Σωτήρ"! 

Γενικότερα, ο σκοπός αυτής της μικρής διοργάνωσης, είναι να αποκαλυφθεί στους νεαρούς αθλητές η κρυφή δύναμη του αγαπημένου τους παιχνιδιού και εντός ενός ευχάριστου και διασκεδαστικού πλαισίου να έρθουν σε επαφή με την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης, συμμετέχοντας σε μια πρωτοβουλία που ενθαρρύνει και καλλιεργεί την ανιδιοτελή συνείδηση. 

Στο Δημοτικό του Αγίου Αντωνίου, τα παιδιά τριών ηλικιακών ομάδων (Κ-10, Κ-12 και Κ-14), που έδειχναν να το ευχαριστιούνται ιδιαίτερα, αγωνίστηκαν σε μίνι τουρνουά τριών ημιχρόνων, όπου η κάθε ομάδα αντιμετώπισε τις άλλες δύο, ενώ στο τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκαν και διαγωνισμοί δεξιότητας (skills challenge), ανά ηλικιακή ομάδα! 

Το θέαμα ήταν πολύ όμορφο και τα παιδιά χειροκροτήθηκαν από τους φίλους και γονείς τους, οι οποίοι βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός».

Την διοργάνωση τίμησαν με τη παρουσία τους μεταξύ των άλλων, ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής και άλλοι.

Η πολύ ωραία γιορτή των "Ερυθρόλευκων" της Παλλικής, ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών επαίνων και ένα κέρασμα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.   

Τέλος, να αναφέρουμε ότι, τηρήθηκαν αυστηρά, όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη και την ασφάλεια από την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19. 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στις ομάδες που συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά του Α.Ο. Παλληξουριακού. 

Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχία σε όλους! 

Παρακάτω ακολουθούν εικόνες από το σημερινό τουρνουά





















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου