Κυριακή, Δεκεμβρίου 26

Α.Ο.Παλληξουριακός... Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου & Αλληλεγγύης

Ο Α.Ο. Παλληξουριακός με την συνδρομή των Α.Ο. Εικοσιμίας/Valencia και Α.Ο. Διλινάτων -τους οποίους κι ευχαριστεί θερμά- διοργανώνει στις 29 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημ. Αγίου Αντώνη “Α.Ο. Παλληξουριακός” το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου & Αλληλεγγύης για αθλητές από 8-14 χρονών.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια και θα συλλέγονται από ανθρώπους του συλλόγου σε προκαθορισμένους πάγκους στον προαύλιο χώρο του Σταδίου τα οποία θα δοθούν στα ιδρύματα του Γηροκομείου Ληξουρίου και του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου.

Σκοπός αυτής της μικρής διοργάνωσης είναι να αποκαλυφθεί στους νεαρούς αθλητές η κρυφή δύναμη του αγαπημένου τους παιχνιδιού και εντός ενός ευχάριστου και διασκεδαστικού πλαισίου να έρθουν σε επαφή με την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης συμμετέχοντας σε μια πρωτοβουλία που ενθαρρύνει και καλλιεργεί την ανιδιοτελή συνείδηση.

Όσον αφορά το διαδικαστικό σκέλος, στον χώρο των δύο γηπέδων θα διεξαχθεί συγχρόνως και για τις τρεις ηλικιακές ομάδες Κ10, Κ12 και Κ14 μίνι-τουρνουά τριών ημιχρόνων όπου η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με τις άλλες δύο ενώ στο τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί δεξιότητας (skills challenge) ανά ηλικιακή ομάδα με δώρα για τους νικητές.
Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι, θα τους προσφερθεί εορτάστικο κέρασμα ενώ μουσική θα ενθαρρύνει τις προσπάθειες τους.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας το πρωί της Τετάρτης η εκδήλωση θα μεταφερθεί για το πρωί της επομένης, Πέμπτης, την ίδια ώρα.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη και την ασφάλεια από την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19.

Α.Ο. Παλληξουριακός

gpapamalis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου