Κυριακή, Δεκεμβρίου 26

Πολύ όμορφη εκδήλωση στην γιορτή των Ακαδημιών του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (Μεγάλο φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου, η Χριστουγεννιάτικη καθιερωμένη γιορτή των Ακαδημιών του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, παρουσία αθλητών και γονέων του Συλλόγου.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Να αναφέρουμε εδώ ότι, η Ακαδημία του Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς, ανήκει στο Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) και για το λόγο αυτό τίμησε με την παρουσία του ο κ. Παναγιώτης Παναγούτσος, υπεύθυνος της 6ης Περιφερειακής Μικτής Δυτικής Ελλάδας του Δικτύου, εκπροσωπώντας παράλληλα, το Δίκτυο PSS και την Εταιρεία SPORTteam που το διαχειρίζεται.

Λίγο πριν, ευλόγησε την γιορτή ο π. Ιωάννης Μεσολωράς και ευχήθηκε ο θεός να βοηθάει τις προσπάθειες των παιδιών.

Παρόν στο Κλειστό και ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Γ. Τσιλιμιδός, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχήθηκε στους αθλητές και στους γονείς τους, ενόψει των εορτών.

Επίσης, έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο κ. Παναγιώτης Παναγούτσος, υπεύθυνος της 6ης Περιφερειακής Μικτής Δυτικής Ελλάδας του Δικτύου και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς κ. Τάκης Φωής.

Ήταν μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση, όπου μοιράστηκαν δώρα στους μικρούς και μεγάλους αθλητές, τα οποία με απόφαση της Ακαδημίας, τα προμηθεύτηκαν από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με σκοπό την ενίσχυση του συγκεκριμένου Συλλόγου.

"Ψυχή" της εκδήλωσης η Χρ. Μιχαλιτσιάνου, η οποία έκανε μια τέλεια οργάνωση και μοίρασε δώρα και γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους.

Συγχαρητήρια στην Ακαδημία του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, για την όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησε για τα παιδιά, σε μια δύσκολη εποχή και με τη σειρά μας να ευχηθούμε, Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες στα τμήματα της!

Βίντεο - δηλώσεις

Φωτορεπορτάζ




































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου