Τρίτη, Δεκεμβρίου 21

Με τις αντίστοιχες της Λακωνίας η πρεμιέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αύριο στη Σπάρτη για τις μικτές μας Κ-15 και Κ-17

Πρεμιέρα αύριο Τετάρτη 22-12-2021 για τις Μικτές μας ομάδες Κ-15 και Κ-17, όπου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, το οποίο διοργανώνεται με άλλη μορφή και πάλι μετά από δύο περίπου χρόνια, θα φιλοξενηθούν στην Σπάρτη, από τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και συγκεκριμένα στο Α.Ε.Κ. Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

Οι αποστολές των ομάδων μας, θα αναχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Λακωνίας και θα τις συνοδέψουν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ηλίας Κουρκουμέλης - Δημήτρης Λιακόπουλος.

Ε.Π.Σ. Λακωνίας - Ε.Π.Σ.Κ.Ι
                                           

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική
(5ος όμιλος)

α/α

Ομάδες

1.

Ε.Π.Σ. Ηλείας - Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

2.

Ε.Π.Σ. Λακωνίας - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης

3.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Αχαΐας

4.

Ρεπό: Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας

        
Κ- 15

Πρώτος χρονικά στο Ενωσιακό Σπάρτης και ώρα 9 το πρωί, θα ξεκινήσει ο αγώνας της Κ-15, με την ομάδα του Διον. Λιονάτου απέναντι σε έναν παραδοσιακά σοβαρό αντίπαλο, όπως είναι οι Λάκωνες, να επιδιώκει να κάνει καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής ο κ. Δ. Κουρτέσης με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Μπουρίκα και Χρ. Καραμπέτσο  από τη Μεσσηνία.

        

Κ- 17

Αμέσως μετά, στο ίδιο γήπεδο και ώρα 11:00, η Κ-17 του Σπ. Παπαδάτου με τη σειρά της, σε ένα δύσκολο και εδώ παιχνίδι, θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη της Λακωνίας, με στόχο να μπει και αυτή με τη σειρά της, με το "δεξί" στη διοργάνωση.

Διαιτητής ο κ. Δημ. Καυκάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Γκούμα και Ηλ. Μπουρίκα  από τη Μεσσηνία.

** Να θυμίσουμε εδώ ότι, στο πρωτάθλημα Κ-15 συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 01.01.2007 έως 31.12.2008, ενώ σε αυτό της Κ-17 συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 01.01.2005 έως 31.12.2006

Επίσης στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα και σε κάθε αγώνα επιτρέπονται, έως και πέντε (5) αλλαγές, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε τρείς (3) διακοπές του αγώνα.

        

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

α/α

Ομάδες

1.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Λακωνίας

2.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης

3.

Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας - Ε.Π.Σ. Ηλείας

4.

Ρεπό: Ε.Π.Σ. Αχαΐας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου