Σάββατο, Οκτωβρίου 21

Πέρασε από την Ιθάκη ο Πυλαριακός.... 1-4 τον Οδυσσέα (Εικόνες)

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος", σε παιχνίδι για τη 4η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου και τον 1ο όμιλο, ο Πυλαριακός θα επιστρέψει στις νίκες, μετά την βαριά ήττα στο Ληξούρι την περασμένη αγωνιστική και θα επικρατήσει του γηπεδούχου Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 4-1!

Μια νίκη που του δίνει και μαθηματικά πλέον, το ένα από τα τρία "εισιτήρια" πρόκρισης στα προημιτελικά, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, στο Σταυρό έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι θα πάρουν αυτό που ήθελαν και θα πάνε σε μια ανευ άγχος συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι του Σπ. Ζερβού, μετά και τη σημερινή ήττα, 4η συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια, το πιθανότερο είναι ότι αποχαιρετάει, εκτός ενός εξαιρετικού συγκλονιστικού απροόπτου τη διοργάνωση, ιδιαίτερα αν οι Πρόννοι στο αυριανό παιχνίδι καταφέρουν να πάρουν βαθμό – ούς από τον Παλληξουριακό. Μια διοργάνωση στην οποία άλλωστε δεν υπήρξε ποτέ φαβορί στον όμιλο!

Τα γκολ του αγώνα

Η ομάδα της Κεφαλονιάς θα προηγηθεί στο πρώτο 45λεπτο 0-2 και κάπου εκεί θα "κλειδώσει" μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να κάνει τη ζημιά εκεί, ενώ είχε και ένα δοκάρι στο 22' με τον Σαλιάι.

Ο Γιαννάτος στο 39' θα ανοίξει το σκορ και θα πετύχει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, με ωραίο πλασέ απέναντι από τον Γαϊλά, στην ψηλοκρεμαστή πάσα του Γ. Καλιβωκά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής πριν καλά – καλά σταματήσουν τα πανηγύρια, στο επόμενο λεπτό θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 0-2 της ομάδας του στο παιχνίδι, όταν στο σουτ του Κουμαριώτη θα κερδίσει την μπάλα μετά την απόκρουση και με κοντινό πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Αυτό το 0-2 θα είναι το σκορ του πρώτου μισού στο παιχνίδι του Σταυρού.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι σχετικά νωρίς κατάφεραν να μειώσουν με κεφαλιά του Σέλα σε 1-2 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Μάλιστα μετά από λίγα λεπτά θα μπορούσαν, αν ήταν πιο τυχεροί με την κεφαλιά του Σέλα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Δ. Καλλιβωκά θα είχαν ισοφαρίσει και ίσως βλέπαμε ένα άλλο παιχνίδι.

Στο 69' ο Μανωλάτος στο β' δοκάρι, με εξαιρετική κεφαλιά μετά τη σέντρα από δεξιά του Γ. Καλλιβωκά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γαϊλά για το 1-3 και θα "κλειδώσει" ουσιαστικά την 3η νίκη της ομάδας του στον συγκεκριμένο όμιλο!

Το 1-4 θα πετύχει στο 76' ο νεαρός Βασιλόπουλος με σουτ από τα όρια της περιοχής, ύστερα από την απομάκρυνση των αμυντικών στο φάουλ του Π. Κουμαριώτη.

Έτσι, οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου θα περάσουν νικηφόρα από τον Σταυρό με το ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στα προημιτελικά και μαθηματικά κερδισμένο, αντίθετα με τους γηπεδούχους που πλέον μάλλον πρέπει να προετοιμαστούν για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, εκτός και αν έχουμε κάποια τεράστια έκπληξη!

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Α. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Μαλιακρίδας Μ., Βλησμάς, Τσίρος (75' Μαλιακρίδας Κ.), Φατούρος, Μήτσουρας (71' Shkambaj), Βασιλόπουλος (82' Καραντζής), Προσαλέντης Π. Κουτσουβέλης, Μωραΐτης, Σέλα.

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Δ. Καλλιβωκάς (83' Barjamaj), Ποταμιάνος Ι. (83' Σινάι), Γονατάς, Σταμούλης, Μανωλάτος, Καλλιβωκάς Γ., Δρακάτος (68' Τουλάτος Στ.), Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Σαλιάι (75' Παπαλεξάτος), Βασιλόπουλος Π. (83' Saridaj).

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι














Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου