Σάββατο, Οκτωβρίου 21

Εύκολη νίκη για την Εικοσιμία στο Ληξούρι 7-0 τον Αστέρα!

Σήμερα το απόγευμα, σε παιχνίδι του τοπικού κυπέλλου για τον 2ο όμιλο στο Δημοτικό "Α.Ο. Παλληξουριακός" στον Άγιο Αντώνη, η Εικοσιμία θα διπλασιάσει τις νίκες της στη σειρά, αφού θα επιβληθεί και στο δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι της σειράς, του γηπεδούχου Αστέρα Ληξουρίου με σκορ 0-7!

Με την νίκη της αυτή, η ομάδα της Λειβαθούς κερδίζει και μαθηματικά μια θέση στην 8αδα, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και πλέον στα επόμενα παιχνίδια, έχει την πολυτέλεια να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, ώστε να πάρουν παιχνίδια, ενόψει του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας!

Αντίθετα, για τον Αστέρα ο οποίος έχει ένα ακόμη παιχνίδι, η ήττα αυτή ήταν καταδικαστική, αφού μέχρι τώρα μετράει μόνο ήττες (3), παραμένει χωρίς βαθμό ουραγός και δεν μπορεί να περιμένει κανένα θαύμα για την πρόκριση!

Αγωνιστικά τώρα, οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι και πιο ποιοτικοί, θα αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα έχουν την κατοχή και με καλή κυκλοφορία μπάλας, θα δημιουργήσουν αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην εστία των Β. Μαρκέτου – Δ. Αλυσανδράτου και μαζί 7 τέρματα.

Οι γηπεδούχοι, πλέον θα ρίξουν το βάρος στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στο οποίο θα συμμετέχουν φέτος με μοναδικό στόχο την άμεση επάνοδο τους στη "μεγάλη", αφού τους έμεινε ένα ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι!

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν γκολ για το 0-1 στο 23' με κεφαλιά του Φίλιππα, μετά από το κόρνερ που εκτέλεσε από αριστερά ο Μπούσι.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η ομάδα από τη Λειβαθώ θα ζευγαρώσει τα τέρματα της, με πλασέ του Καμπανού, ύστερα από πάσα του Ι. Μινέτου στην περιοχή για το 0-2.

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 0-2.

Μετά από μία ώρα στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και το 0-3, με κεφαλιά του Μπούσι, σε μια ωραία ενέργεια των Καμπανού – Καραγιάννη και σέντρα του τελευταίου στην περιοχή.

Στο 63' θα είναι η σειρά του έμπειρου αμυντικού των φιλοξενούμενων Κ. Κουμαριώτη να χρισθεί σκόρερ για το 0-4, με ένα εντυπωσιακό γκολ. Συγκεκριμένα ο Μπούσι εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, ο Πίρρα στην περιοχή θα γυρίσει με το κεφάλι την μπάλα στον συμπαίκτη του και αυτός με ένα εξαιρετικό γυριστό "ψαλιδάκι" θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αλυσανδράτου.

Νέα ομαδική ενέργεια στο 75' με αρκετές εναλλαγές της μπάλας μεταξύ Καμπανού - Βαλεντή και ο τελευταίος με κοντινό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-5.

Μετά από 2' ο Κατσαρός, αμυντικός των γηπεδούχων στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα του με το κεφάλι, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του πετυχαίνοντας το αυτογκόλ, για να γίνει έτσι το 0-6.

Το τελικό 0-7 των φιλοξενούμενων θα πετύχει στο 81' ο Καραγιάννης, μετά την εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Κοσμετάτου από δεξιά, που θα φέρει την μπάλα συρτά στο πρώτο δοκάρι για το συμπαίκτη του, ο οποίος πλασάρει στα δίχτυα.

Όπως είπαμε και παραπάνω, η Εικοσιμία κερδίζει την πρόκριση της και μαθηματικά στους "8" του τοπικού κυπέλλου, ενώ ο Αστέρας μόνο με ένα τεράστιο θαύμα μπορεί να διεκδικήσει κάτι (ήττα της Σάμης με την Εικοσιμία και επίσης ήττα στο μεταξύ τους παιχνίδι με σκορ πάνω από 6-0!!!!!!

Τελειώνοντας να αναφέρουμε ότι η Εικοσιμία είδε την μπάλα να σταματάει δύο φορές στα αντίπαλα δοκάρια (Καμπανός - Κουμαριώτης) και μία ο αντίπαλος της (Τοζάι)!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος (60' Αλυσανδράτος Α.), Βεσάι (35' Αλυσανδράτος Α.), Διονυσάτος, Δελαπόρτας (51' Κατσαρός), Γιακουμάτος, Μάρκου, Αναλυτής Δ. (60' Αραβαντινός), Κουρούκλης (51' Φραγκισκάτος Γ.), Τοζάι, Βλάχος, Αναλυτής Γ..

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης-Π. Στεφανάτος), Αλυσανδράτος, Κουμαριώτης, Πίρρα, Πολλάτος Δ., Ντουκάι Α. (69' Ντουκάι Ντ.), Μπούσι, Βαλεντής, Ηλιόπουλος (80' Κόρμαλης), Καμπανός (Κοσμετάτος), Μινέτος Ι. (46' Καραγιάννης), Φίλιππας (69' Μάθιου).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου