Τρίτη, Οκτωβρίου 17

Super Cup 2023-2024…… Στη "μάχη" για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς αύριο στο Δ.Α.Κ. Παλληξουριακός - Διλινάτα

Αύριο Τετάρτη 18/10 υπάρχει ποδοσφαιρική δράση με μία σημαντική διοργάνωση, τον τελικό του 5ου Super Cup 2023-2024 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., όπου ο πρωταθλητής Α.Ο. Παλληξουριακός, αντιμετωπίζει σε αγώνα νοκ άουτ τον κυπελλούχο της περσινής περιόδου Α.Ο. Διλινάτων και παράλληλα κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Ο παραπάνω σημαντικός αγώνας, ουσιαστικά επανάληψη του περσινού τελικού του τοπικού κυπέλλου, είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει, στις 4 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με διοργανώτρια της τοπική Ένωση.

Σίγουρα, οι δύο ομάδες είναι ικανές να μας προσφέρουν ωραίο θέαμα και γκολ, αφού διαθέτουν ποιοτικά ρόστερ και ικανές μονάδες!

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι «ερυθρόλευκοι», μόνιμοι κάτοχοι του τίτλου, θέλουν να επαναλάβουν για 5η συνεχή χρονιά την επιτυχία τους και να παραμείνουν η μοναδική ομάδα που θα έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο, από την αρχή της διεξαγωγής του και παράλληλα να κάνουν δικό τους τον πρώτο της χρονιάς, συνεχίζοντας να γράφουν ιστορία σε αυτή τη διοργάνωση! 

Από την άλλη, τα Διλινάτα ανανεωμένα φέτος, με νέο προπονητή στον πάγκο τους, θα επιδιώξουν να σταματήσουν την κυριαρχία του Παλληξουριακού και να γράψουν το όνομα της δικής τους ομάδας, αλλάζοντας την μέχρι τώρα ιστορία του θεσμού. 

Πρώτον γιατί θα έχουν καταφέρει να σταματήσουν το σερί του αντιπάλου τους και δεύτερο για να γίνουν η δεύτερη ομάδα που θα το σηκώσει από την αρχή της διεξαγωγής του, μετά τους "ερυθρόλευκους"!

Σίγουρα δύσκολη η αποστολή τους, όμως οι Διλινάδες είναι απρόβλεπτοι και το απέδειξαν πέρυσι στον τελικό του τοπικού κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο. 

Αλήθεια, ποιος το περίμενε τότε, εκτός του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας του "μεγάλου" χωριού, ότι θα κατάφερναν μια τόσο μεγάλη επιτυχία;

Εμείς και όλοι οι φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου, αυτό που ευχόμαστε είναι να απολαύσουμε έναν ποιοτικό τελικό και όλοι να χαρούμε από το θέαμα που θα προσφέρουν οι δυο ομάδες, κάτι που θεωρούμε ότι θα συμβεί, αν κρίνουμε από την παρουσία και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Προβλήματα εκτός του τιμωρημένου Φ. Συριάτου, δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής του Παλληξουριακού, Τ. Παπαθεοδωρόπουλος, αντίθετα με τον συνάδελφο του των Διλινάτων Γκ. Ρέτσι, ο οποίος θα έχει αρκετές απουσίες.

Και οι δύο όμως, θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ότι καλύτερο διαθέτουν για να κάνουν δικό τους τον πρώτο τίτλο της φετινής περιόδου.

Περιμένουμε έναν τελικό με πολύ ενδιαφέρον, επιθετικούς προσανατολισμούς, καλό ποδόσφαιρο και τις δύο ομάδες να δίνουν τη δική τους "μάχη" για τον τίτλο.

Αν το καταφέρει ο Παλληξουριακός, που έρχεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σαν φαβορί, θα γράψει νέα ιστορία επιτυγχάνοντας το εκπληκτικό ρεκόρ κατακτήσεων των 5χ5!! 

Ο Διαιτητής του αυριανού τελικού και οι βοηθοί του, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από την διοργανώτρια. Κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο!

         

Η "χρυσή" βίβλος του Super Cup της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

1

2018 - 2019

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Eικοσιμία 3-0)

2

2019 - 2020

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Πρόννοι 4-3 πεν. / κ.α. - παρ. 0–0)

3

2020 - 2021

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Διλινάτα 5-0)

--

2021 - 2022

Δεν διεξήχθη λόγω covid

4

2022 - 2023

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Εικοσιμία 3-1)

5

2023 - 2024

?

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου