Δευτέρα, Οκτωβρίου 23

Πολύ καλή η παρουσία της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ποσειδώνα Ληξουρίου στο τουρνουά του Άργη Καλαμάτας (Εικόνες)

Ο Όμιλος μας συμμετείχε στο 3ο τουρνουά Υδατοσφαίρισης που διοργάνωσε το σωματείο του Άργη Καλαμάτας με την συμμετοχή του Ομίλου μας, του ΝΟ Ναυπλίου & των Πιγκουίνων Ρόδου 21-22 Οκτωβρίου 2023 στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας.

Δυο ημέρες παρακολουθήσαμε πραγματικά ωραίους αγώνες με όμορφες φάσεις, θέαμα και αρκετά γκολ αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί αθλητές μας.

Πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω παιχνίδια:

Ποσειδώνας Ληξουρίου-Άργης Καλαμάτας 18-14

Ποσειδώνας Ληξουρίου-ΝΟ Ναυπλίου 5-15

Άργης Καλαμάτας-ΝΟ Ναυπλίου 7-10

Άργης Καλαμάτας - Πιγκουίνοι Ρόδου 14-5

Πιγκουίνοι Ρόδου- Ποσειδώνας Ληξουρίου 8-15

ΝΟ Ναυπλίου- Πιγκουίνοι Ρόδου 16-10

Και βέβαια αφού η πρόθεση συμμετοχής μας σε τουρνουά, εκτός από το να κατακτούν εμπειρίες οι αθλητές μας είναι το "ευ αγωνίζεσθε" και να αναπτύσσεται το άθλημα στο νησί μας, οι νεότεροι αθλητές μας αγωνίστηκαν εκτός συναγωνισμού με τους νέους αθλητές των υπόλοιπων ομάδων και το χάρηκαν ιδιαίτερα.

Θέλουμε να συγχαρούμε το προπονητικό μας team, Γρήγορη Ράπτη και Παναγή Πλέσσα, για την εξέλιξη του τμήματος και την δημιουργία ωραίου κλίματος μεταξύ των αθλητών αλλά και των άλλων ομάδων.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που κατάφεραν μετά την πρώτη ήττα να βρουν τον εαυτό τους, να παίξουν όπως πραγματικά γνωρίζουν πετυχαίνοντας στα επόμενα ματς δυο νίκες, άλλα και τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τα παιδιά τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ για τη πρόσκληση & την φιλοξενία αλλά και τα υπόλοιπα σωματεία για την ευγενή άμιλλα.

Εκ του ΔΣ

Ποσειδώνας Ληξουρίου

Παρακάτω εικόνες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου