Τετάρτη, Οκτωβρίου 25

Παλληξουριακός: Επιμορφωτική ομιλία με θέμα «Προπονώντας παιδιά στην ψηφιακή εποχή»

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα του πρώην ΤΕΙ ο Σύλλογός μας με πολύ μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσει τον καταξιωμένο Ψυχολόγο Υψηλής Απόδοσης και Επικοινωνιολόγο, κ. Υφαντίδη Αχιλλέα, σε μια επιμορφωτική ομιλία με θέμα «Προπονώντας παιδιά στην ψηφιακή εποχή».

Για ακόμη μία φορά θα χρειαστεί να αφήσουμε κατά μέρους τον αγωνιστικό χώρο και να αναζητήσουμε την επιμόρφωση έξω από τις τέσσερις γραμμές του.

Η ομιλία αυτή δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές αλλά αφορά εξίσου γονείς και προπονητές καθώς αφενός πρόκειται να αποτελέσει εφαλτήριο προβληματισμού για τους νέους και αφετέρου ένα ισχυρό εφόδιο για την διαχείριση του φαινομένου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Όχι μόνο ο ποδοσφαιρικός αλλά κι ο εκπαιδευτικός κόσμος της Κεφαλονιάς θα έχει την δυνατότητα να ακούσει και να συνομιλήσει με ένα άρτια κατηρτισμένο επιστήμονα του χώρου της Ψυχολογίας και της Επικοινωνίας πάνω σε ένα τόσο επίκαιρο ζήτημα.

Λίγα λόγια για τον κ. Υφαντίδη | Achilleas Ιfantidis - High Performance Psychologist:

Ο Αχιλλέας Υφαντίδης είναι πτυχιούχος Ψυχολόγος του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία πάνω στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων. Είναι, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένος στην Επικοινωνία και στην Ψυχολογία των Αθλημάτων Υψηλής Απόδοσης ενώ ακόμη αποτελεί Επιστημονικό Συνεργάτη-Ψυχολόγο των Σχολών Προπονητών UEFA της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου