Πέμπτη, Οκτωβρίου 26

Σ.Σ.Κ.: 2ο Rapid για παιδιά Νηπιαγωγείου & Δημοτικού 2023

Αγαπητοί,

Αυτή την Κυριακή 29/10/2023, ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας διοργανώνει το 2ο Rapid για παιδιά Νηπιαγωγείου & Δημοτικού 2023, στα γραφεία του Σ.Σ.Κ., Χαροκόπου & Δόριζα στο Αργοστόλι.
Εγγραφές στις 16:00
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16.45

Η προκήρυξη :

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2ο Rapid για παιδιά Νηπιαγωγείου & Δημοτικού 2023

 1. Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας (Σ.Σ.Κ.) προκηρύσσει το «2ο Τουρνουά Rabid για παιδιά Νηπιαγωγείου & Δημοτικού 2023».

 2. Χώρος Αγώνων : Στα γραφεία του Σ.Σ.Κ. , Χαροκόπου & Δόριζα στο Αργοστόλι.

 3. Ημερομηνία Διεξαγωγής : Κυριακή 29/10/2023.

 4. Εγγραφές : 16:00 έως 16:30.

 5. Πρόγραμμα Αγώνων : Έναρξη αγώνων 16:45 1ος – 7ος Γύρος – Απονομές & Τελετή Λήξης, με το πέρας του 7ου Γύρου.

 6. Δικαίωμα Συμμετοχής : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου & του Δημοτικού. Δεν χρειάζεται κατοχή Σκακιστικού Δελτίου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. (Χωρίς οικονομικό παράβολο συμμετοχής).

 7. Κατηγορίες : Όλα τα παιδιά (αγόρια & κορίτσια) θα διαγωνιστούν σε μία κατηγορία, αλλά οι βραβεύσεις γίνουν σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες.. Η Πρώτη θα αφορά τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, της Α΄, Β΄ & Γ΄ Δημοτικού και η Δεύτερη θα αφορά τα παιδιά της Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού.

 8. Μετάλλια / Βραβεύσεις : Μετάλλια θα πάρουν οι 3 πρώτοι αθλητές-τριες της γενικής κατάταξης της κάθε κατηγορίας. Τιμητικό Βραβείο στον μικρότερο αθλητή & μικρότερη αθλήτρια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

 9. Σύστημα Αγώνων : Οι αγώνες θα γίνουν με «Ελβετικό Σύστημα» 6 ή 7 γύρων. (Ανάλογα με την προσέλευση των διαγωνιζομένων)

Χρόνος Σκέψης : Ορίζεται σε 15΄ λεπτά για κάθε παίχτη-τρια.

 1. Κριτήρια Ισοβαθμίας : Α) Το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα. Β) Το σύστημα «Μπούχολτς» (Βαθμοί αντιπάλων) Γ) Το σύστημα «Σόννεμπορν - Μπέργκεν» (Βαθμοί αντιπάλων ανάλογα το αποτέλεσμα) Δ) Αριθμός νικών με τα μαύρα.

 2. Ενστάσεις : Οι κληρώσεις γίνονται από εγκεκριμένο πρόγραμμα της «FIDE» και δεν επιδέχονται ένστασης. Τυχών ενστάσεις υποβάλλονται στον Διευθυντή Αγώνων, το αργότερο πέντε (5΄) λεπτά μετά την λήξη του τρέχοντος γύρου, με κατάθεση παραβόλου είκοσι (20) ευρώ και εκδικάζονται από την επιτροπή Ενστάσεων των Αγώνων. Το παράβολο επιστρέφεται σε περίπτωση αποδοχής της ένστασης, διαφορετικά εκπίπτει υπέρ των διοργανωτών. Γενικά για ότι δεν προβλέπεται με την παρούσα προκήρυξη, αρμόδιος είναι ο Διευθυντής Αγώνων, του οποίου η απόφαση είναι τελεσίδικη.

 3. Διευθυντές Αγώνων : Κος Ατζελίδης Γεώργιος & Κος Πετράτος Φώτης.

 4. Υπεύθυνοι Διαιτησίας : Κος Ρασσιάς Γεώργιος, Κος Βλάχος Αντώνιος & Κος Τζουγαννάτος Αντώνιος.

 5. Δηλώσεις συμμετοχής : Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την φυσική παρουσία στον χώρο των αγώνων, ή τηλεφωνικά στο 6944267405 σε περίπτωση μη έγκαιρης παρουσίας. Αθλητής που θα προσέλθει μετά την 16:45 της Κυριακής και εφόσον είχε δηλώσει συμμετοχή θα μπορεί να αγωνιστεί από τον δεύτερο γύρο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΦΩΤΗΣ         ΡΑΣΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 Εκ της Γραμματείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου