Παρασκευή, Οκτωβρίου 20

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου

Το Σαββατοκύριακο 21-22/10/2023 συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο 

με τους 5 αγώνες του προγράμματος

4η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο 21-22//10/2023 στο τοπικό κύπελλο, με αγωνιστική δράση στους τρεις ομίλους και τα πέντε παιχνίδια του προγράμματος.

Βρισκόμαστε ακριβώς στα μέσα της διαδρομής και τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν για τις 8 από τις 11 ομάδες που θα πάρουν τα αντίστοιχα "εισιτήρια" που οδηγούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ίσως αυτή η αγωνιστική να δώσει ακόμη πιο ξεκάθαρο προβάδισμα, όπως και κάποιες άλλες ομάδες να κερδίζουν την πρόκριση τους και μαθηματικά.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αυτή η αγωνιστική σε αρκετά παιχνίδια, αλλά και σε κάποια "φωτιά"!

Φυσικά ξεχωρίζουν, αυτά του 1ου ομίλου μεταξύ Πρόννων - Παλληξουριακού στη Σκάλα, Προόδου - Διλινάτων στον Σταυρό και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Εύγερος στο Αργοστόλι. 

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Σταυρός Ιθάκης (2), Ληξουρίου και Σκάλας θα φιλοξενήσουν τα πέντε παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Ο Α.Ο. Σάμης αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

 1ος   Όμιλος


α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 21-10-23   ώρα:12:30

Δημοτικό Σταυρού

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Μπαζάρογλου

Περικλής

Θωμάς Β.

Μπλίκας Α.

2.

Κυριακή 22-10-23   ώρα:16:00

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννων - ΑΟ Παλληξουριακός

Βουτσινάς

Άγγελος

Αβάζαρος Χρ.

Τοτάκης Χ.

2ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 21-10-23  ώρα:15:00  

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Εικοσιμίας

Καραΐσκος

Απόστολος

Αντωνιάδης Ν.

Κατερέλος Ε.

3ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 21-10-23   ώρα:10:00

Δημοτικό Σταυρού Ιθάκης

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Διλινάτων

Θωμάς

Βασίλης

Μπαζάρογλου Π.

Μπλίκας Α.

2.

Κυριακή 22-10-23   ώρα:16:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Εύγερος

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Πλαχούρας Στ.

Χαρίση Κ.

         

---------------  ***  ---------------

Σάββατο  21/10/2023

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου στο Δημοτικό Σταυρού, το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:00, μεταξύ του γηπεδούχου Α.Ο. Προόδου Ιθάκης και του Α.Ο. Διλινάτων, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου ή αν θέλετε 1ης του Β' γύρου.

Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη (στους φιλοξενούμενους φτάνει και ο 1 βαθμός), αφού θέλουν να εξασφαλίσουν μαθηματικά την είσοδο τους στην 8αδα και να πάνε μέχρι τέλους χωρίς άγχος.

Οι γηπεδούχοι, μετά την βαριά ήττα στην πρεμιέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από τον ίδιο αντίπαλο και εκείνο το 0-5, στη συνέχεια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μετρούν δύο νίκες σερί, με την Εύγερο 3-2 στο Σταυρό και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, βρίσκονται στη 2η θέση του ομίλου και μισή ανάσα από την πρόκριση τους στα προημιτελικά.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που την περασμένη Τετάρτη κέρδισαν το Super Cup της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., επικρατώντας με ανατροπή στην παράταση του Παλληξουριακού με σκορ 2-1, είναι με το ενάμισι πόδι στους "8" (μόνο το τυπικό απομένει) και οδηγούν την κούρσα στον 1ο όμιλο με το απόλυτο 3Χ3 και στόχο να το ανεβάσουν στο 4Χ4!!

Η ψυχολογία στην ομάδα του Γκ. Ρέτσι, όπως είναι φυσιολογικό βρίσκεται στα ύψη και παρά τις σημαντικές και πάλι ελλείψεις της, στην Ιθάκη θα ταξιδέψει με στόχο μία ακόμη νίκη και το απόλυτο 4Χ4 στη διοργάνωση.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, 1ο του Β' γύρου, το περιμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον, ανοικτό και οι δύο ομάδες εκτός από τα αυτονόητα θέλουν να παρουσιάσουν και καλό θέαμα.

Οι γηπεδούχοι, θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους και οι φιλοξενούμενοι το απόλυτο. Γεγονός που μας κάνει να περιμένουμε ένα δυναμικό παιχνίδι.

Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει εύκολα του αντιπάλου τους με σκορ 5-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Α. Μπλίκα.

         

Λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο γήπεδο, σε παιχνίδι του 3ου ομίλου, ο ουραγός του Οδυσσέας Ιθάκης θα φιλοξενήσει, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση τον Πυλαριακό, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και το μέλλον του στην διοργάνωση. 

Οι γηπεδούχοι, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με μεγάλα μάλιστα σκορ, βρίσκονται, όπως προαναφέραμε ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου και ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αφού μόνο με νίκη θα διατηρήσουν κάποιες πιθανότητες για πρόκριση στην 8αδα.

Από την άλλη η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου, μετά την εκτός έδρα φυσιολογική ήττα στο Ληξούρι με σκορ 6-0, από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, θέλει νίκη προκειμένου να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά από νωρίς και να συνεχίσει στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια που απομένουν, χωρίς άγχος

Οι γηπεδούχοι, με το αρνητικό μέχρι τώρα σερί, των τριών ηττών σε ισάριθμα παιχνίδια, δεν έχουν και πολλές επιλογές σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουν μόνο νίκη!

Θεωρούμε ότι στο "Ν. Ραυτόπουλος" της Βόρειας Ιθάκης θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με καλό  θέαμα και τις δύο ομάδες, όπως προαναφέραμε ικανές για το αποτέλεσμα.

Στον πρώτο γύρο, στα Μακρυώτικα οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει εύκολα του αντιπάλου τους με σκορ 5-0.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Α. Μπλίκα.

         

Την ίδια ημέρα, απόγευμα πλέον και ώρα 3μ.μ., στο Δημοτικό "Α.Ο. Παλληξουριακός" στον Άγιο Αντώνη σε παιχνίδι για τον 2ο όμιλο και την 4η επίσης αγωνιστική, ο γηπεδούχος Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου θα φιλοξενήσει τον δυνατό και ποιοτικό Α.Ο. Εικοσιμίας, σε μία αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Οι γηπεδούχοι, με ισάριθμες ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης, θα διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης, πετυχαίνοντας μόνο την έκπληξη και τη νίκη.

Βέβαια ένα εξαιρετικά δύσκολο γεγονός, αφού η δυναμικότητα του αντιπάλου τους δεν αφήνει πολύ μεγάλη αισιοδοξία.

Όμως, όπως και να έχει θα παλέψουν για το καλύτερο και ότι, προκύψει μέσα από αυτή την προσπάθεια.

Η ομάδα της Λειβαθούς από την άλλη, παίρνοντας το τρίποντο (της αρκεί και ένα "Χ") εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση της και για αυτό η προσπάθεια και ο στόχος στο Ληξούρι θα είναι η επιτυχία της δεύτερης σερί νίκης στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Σάκη Αναλυτή, προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στον Καραβόμυλο 6-0 με αντίπαλο τη δυνατή Σάμη, ενώ αυτή των Λ. Κουμαριώτη - Π. Στεφανάτου στο ένα παιχνίδι που έχει δώσει και αυτό με τον ίδιο αντίπαλο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στην πρεμιέρα, είχε επικρατήσει με σκορ 5-1.

Στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μπροστά στις προβλέψεις για το δεύτερο τρίποντο της σεζόν.

Ένα τρίποντο ή στη χειρότερη περίπτωση ένα "Χ" θα τους φέρει από νωρίς και μαθηματικά στην 8αδα και τα προημιτελικά.

Φυσικά, όπως οι γηπεδούχοι παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί, θέλουν προσοχή.

Ελπίζουμε ότι, θα παρακολουθήσουμε ικανοποιητικό θέαμα και αρκετά γκολ.

Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει εύκολα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου του αντιπάλου τους με σκορ 5-1.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκο με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ε. Κατερέλο. 

         

Κυριακή  29/10/2023

Την επόμενη ημέρα και ώρα 4 μ.μ., σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τον 1ο όμιλο στο Δημοτικό Σκάλας, και την 4η αγωνιστική, ο γηπεδούχος Α.Ο. Πρόννων θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο του ομίλου Παλληξουριακό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι καίγονται για τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν πολύ κοντά στην "8αδα".

Σίγουρα, πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετό αγωνιστικό ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες ανήκουν στις ποιοτικές του τοπικού ποδοσφαίρου και αυτό δίνει υποσχέσεις για θέαμα.

Οι γηπεδούχοι, που δεν ξεκίνησαν καλά, στις δύο πρώτες αγωνιστικές μέτρησαν ισάριθμες ήττες και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Στη συνέχεια και στο προηγούμενο παιχνίδι πήραν την πρώτη τους νίκη στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο τον ουραγό Οδυσσέα Ιθάκης.

Μια νίκη που εκτός τους σημαντικούς βαθμούς έδωσε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Άλλωστε τα αρκετά προβλήματα απουσιών αρχίζουν σιγά - σιγά να επιλύονται και η ομάδα του Κ. Στάβερη αρχίζει να δείχνει κάτι από το καλό της πρόσωπο.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόνοι πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και διατηρούν μέχρι τώρα στα τρία παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί το απόλυτο 3Χ3. Την περασμένη αγωνιστική είχαν πάρει μια εύκολη νίκη 6-0 στο Ληξούρι με αντίπαλο τον Πυλαριακό. 

Στόχος τους στο παιχνίδι της Κυριακής να περάσουν αλώβητοι και από την Σκάλα πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη τους στη διοργάνωση.

Σίγουρα, η ψυχολογία στους "ερυθρόλευκους" δεν είναι η καλύτερη, μετά την απώλεια του Super Cup την περασμένη Τετάρτη από τα Διλινάτα και εκεί έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον.

Στο Δημοτικό Σκάλας, αναμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, τους γηπεδούχους να "καίγονται" για βαθμούς για να τελειώνουν με την υπόθεση πρόκριση και τους φιλοξενούμενους για να επανέλθουν άμεσα στις νίκες.

Το περιμένουμε δυνατό και θέλουμε να ελπίζουμε με καλό θέαμα!

Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι στο Α.Ο. Παλληξουριακός, είχαν επικρατήσει του αντιπάλου τους με σκορ 3-1.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Χ. Τοτάκη.

         

Τέλος, την ίδια και πάλι ώρα η συνέχεια, με το παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του τοπικού κυπέλλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Ευγέρου και το οποίο αναμένουμε ένα ενδιαφέρον.

Ένα παιχνίδι που οι τυπικά γηπεδούχοι, ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αφού βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα, μετρώντας ισάριθμες βαριές ήττες στις τρεις αγωνιστικές που προηγήθηκαν και το τρίποντο στο παιχνίδι της Κυριακής είναι επιτακτικό, αλλιώς αποχαιρετούν το θεσμό!

Οι φιλοξενούμενοι, μέχρι τώρα μετρούν μία μόλις νίκη στην πρεμιέρα με τον ίδιο αντίπαλο, ενώ στη συνέχεια δέχθηκαν δύο συνεχόμενες ήττες από την Πρόοδο στην Ιθάκη και τα Διλινάτα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με αποτέλεσμα να χρειάζονται τους βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να κερδίσουν και μαθηματικά την πρόκριση τους στην 8αδα και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το περιμένουμε δυνατό και γιατί όχι με αρκετά γκολ, τους τυπικά φιλοξενούμενους με την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων να είναι το φαβορί, χωρίς από μόνο του αυτό να λέει πολλά πράγματα και τους γηπεδούχους έτοιμους να τα παίξουν όλα για όλα για το ένα τρίποντο ανάσας!

Στον πρώτο γύρο, στο ίδιο γήπεδο οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει εύκολα του αντιπάλου τους με σκορ 7-0.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Στ. Πλαχούρα και την κ. Κ. Χαρίση.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, ο Α.Ο. Σάμης, ο οποίος συμμετέχει στον 2ο όμιλο, αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, αφού ο συγκεκριμένος αποτελείται από τρεις ομάδες!

         

Οι βαθμολογίες

 1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

3

0

0

14 - 01

9

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

3

2

0

1

09 - 06

6

3.

Α.Ο. Πρόννοι

3

1

0

2

05 - 07

3

4.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

3

0

0

3

00 - 14

0

         

 2ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Σάμης

1

1

0

0

06 - 00

3

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας

1

1

0

0

05 - 01

3

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

2

0

0

2

01 - 11

0

         

3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Διλινάτων

3

3

0

0

11 - 03

9

2.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

3

2

0

1

10 - 08

6

3.

Π.Α.Ο. Εύγερος

3

1

0

2

11 - 06

3

4.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

3

0

0

3

02 - 17

0

          

Η επόμενη 5η αγωνιστική

(Σαββατοκύριακο  28-29/10/2023)

1ος  Όμιλος  

α-α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Πρόννων - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας

         

2ος  Όμιλος

α-α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Εικοσιμίας

2.

Ρεπό: Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

         

3ος  Όμιλος

α-α

Ομάδες

1.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτων

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου