Σάββατο, Οκτωβρίου 21

Νίκη στο ντέρμπι για τον Κεφαλληνιακό 58-53 τη Νίκη Προαστείου (Φωτορεπορτάζ)

Το δεύτερο σερί ροζ φύλλο αγώνα πανηγύρισε ο Κεφαλληνιακός σε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι το Σάββατο το μεσημέρι, όπου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. Φιλοξενούσε τη Νίκη Προαστείου από την Πάτρα.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη ξεκίνησαν δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο και μάλιστα με διψήφια διαφορά.

Στο δεύτερο οι παίκτες της Νίκης κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, με τον Κεφαλληνιακό να καταφέρνει να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 29-26.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα ντέρμπι με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν πολλούς πόντους από τα επιθετικά ριμπάουντ και κατάφερναν να έχουν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ και με ψυχραιμία και σωστές επιλογές στο τέλος του αγώνα, έφτασαν στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Επόμενο παιχνίδι για το αντρικό του ΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ εκτός έδρας την Κυριακή 29/10 απέναντι στον Τρίτωνα.

Αύριο στις 13:30 στο κλειστό γυμναστήριο “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” αγωνίζεται το παιδικό τμήμα στο νησιωτικό ντέρμπι, απέναντι στην ΑΓΕΖ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Δεκάλεπτα: 20-8, 9-18, 13-13, 16-14

Τελικό σκορ: 58-53

Διαιτητές: Τσακιράκη - Διαμαντής

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: (Κωστίδης), Αντωνάτος 19 (2), Δρακονταειδής 4, Γαρμπής 2, Βασιλάτος 2, Τιμοθεάτος 11 (2), Μουρελάτος, Μεσολωράς, Παρδάλης, Παντελειός, Μουίκης 4, Καραπέτσας 16 (4), Λαμπρογιώτας.

Α.Σ. Νίκη Προαστείου:(Λύτρας), Κουκουβάος, Αβραμίδης, Γονιδάκης, Κουτσούκος 16 (2), Δριμάλας 10, Θωμάς 2, Χάρης 14, Μπάντζης 2, Κούμαρης, Καρράς 7, Παπαγεωργίου, Χρυσανθόπουλος 2. 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ
























































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου